Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itt panaszkodó férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt panaszkodó férfiaknak senki se jó?

Figyelt kérdés

Megy a bőgés, mint a bölcsiben, hogy a nők gonoszok, válogatnak, teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak, aztán amikor kikerül ide egy női szemmel is csinos, ápolt nő fényképe, akkor jönnek az olyan kommentek, hogy "hányok", "unodrító, igénytelen", "előbb ölném meg magam", és hasonlók.

Aztán rögtön folytatódik is a bőgés és az önsajnálat, hogy "csúnya, gonosz nők", mikor ha akár egy szupermodell hívná őket randira, annyi lenne a válaszuk, "nem, bocsi, hányok tőled". Legalábbis, ezt akarják előadni.

Emberek, mire jó ez?

2019. márc. 15. 18:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Másik kérdéshez írt válasz talán illik ide is. Én az átlagos lányt szeretem/szeretném, az átlagos nem egyenlő az igénytelennel. Attól, hogy még nem volt nőm, lehetnek elvárásaim.

178 centihez vagyok 80 kg, sportos, diplomás, állással rendelkező, ápolt, több hobbival, baráti körökkel, humorral , célokkal rendelkező férfi vagyok. 30 felett senkim sem volt semmilyen szinten, de urambocsá' ez nem jelenti azt, hogy egy 120 kilós, mackónadrágos, más gyerekét nevelő zsíroshajú 6 általánost végzett nővel be kell érnem.

2019. ápr. 11. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!