Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat olyan, hogy már senki iránt sem tudok szimpátiát vagy szerelmet érezni?
Volt egy lány aki egyszerűen nagyon vonzó volt számomra. Amikor a közelemben volt mindig megnyugodtam tőle és olyankor éreztem magamat a legboldogabbak. Amikor megláttam az erő is kiment a lábamból. Sajnos nem ismerhettem meg közelebbről és így utólag talán a saját hibám és kishitűségem miatt. Nem éreztem magamat méltónak hozzá. Már soha többé nem fogom látni de a mai napig sokszor vele álmodom és csak Ő jár az eszemben. De sohasem éreztem egy lánynál sem amit nála. Voltak olyan lányok akik kezdeményeztek nálam és nem hagytak békén de megszakítottam velük minden kapcsolatot mert nem éreztem azt náluk amit nála. Már nem tudok egyetlen egy lányhoz sem vonzódni.
Vajon ennek mi lehet az oka?
Attól még megkeresheted közösségi oldalakon stb. Egy próbát megér, nem?! (ha már korábban bátortalan voltál).
Ennél az állapotodnál a biztos elutasítás is jobb, mert akkor le tudod zárni, de így csak emészted magad, meg begolyózol a "mi lett volna ha" gondolatokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!