Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen barátnő, hogy szerezzek, hogy, ha senki nem áll velem szóba? 21F
Nem is csókolóztam, próbálok ismerkedni már vagy 100 lány elutasított, élőben is szoktam.
Hol próbálkozzak még?
Javítsál a külsődön.
Ne úgy ismerkedj h hé tetszel nekem,mert azzal elriasztod.
Inkább csak haverkodj a csajokkal, akkor nem érzik magukat készenlétben. Lassú víz partot mos módszerrel.
Ha jól érzik magukat a társaságodban, akkor kezdj el magadról szóban nekik elhinteni vonzó tulajdonságokat. Hogy vággyanak arra amit te tudsz nekik nyújtani. És ha csillog a szemük, mosolyognak, akkor kicsit dicsérgesd a külsejüket, majd heves flörtbe kezdj velük, ez napi boldogsághormon nekik, majd tünj el egy időre, majd megint elő, h érezzék elveszíthetnek, mi lehet veled biztos vmi nő levadászott előlük, és amikor már nagyon ki vannak éhezve rád akkor hívd el őket randira vagy csak testileg mozdulj rájuk.
Női agy manipulálható, okosabb nők ezt átlátják:)
Csak lazán!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!