Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi lehet az oka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet az oka, ha egy nőt soha nem akart igazán senki?

Figyelt kérdés
Nem is annyira csúnya, hogy ez legyen az ok, nem is kövér, sőt, még csak nem is egy elviselhetetlen hárpia. Mégis miért lehet, hogy valakit egy férfi sem képes szeretni?
2019. márc. 3. 16:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
12%
Főzni , mosni, takarítani tudsz-e? mert ha feministát játszol, senki hem fog veled szóbaállni, vagy együttélni. Írom ezt nőként, mert igen, 2019 ben is ezek számîtanak.
2019. márc. 3. 16:54
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem tűnik ki a tömegből, nem annyira szeret a társaság középpontjában lenni. Bár a félénkekre is felszoktak figyelni olykor-olykor.

Olyan meg nincs hogy valakit nem lehet szeretni. Attól, hogy valaki oda is menne hozzá, nem egyenlő az azonnali szeretettel. Szóval ezt a szeretni kérdés részét nem értem és marhaságnak tartom.

Meg amúgy is, ha annyira kell neki pasi, nem a 16. században élünk, itt már ő is odamehetne bárkihez próbálkozni.

2019. márc. 3. 16:55
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Millió oka lehet, és ezt kívülről lehetetlen megfejteni (a csaj meg gondolom maga elől is titkolja az igazi okot, mert könnyebb a pechre meg a pasikra fogni, mint szembenézni a valósággal).

A fő okok általában azért valahol itt keresemdőek

- mégsem csinos/átlagos, csak magának sem ismeri be (van egy lány barátom aki szerint pl az ő 90 kilója tök átlag, de a pasik az anorex csajokat szeretik)

- belső tulajdonságaival van valami, pl hisztis

- tipikus láthatatlan csaj. Tudod, aki álig felhúzott kabátban, fejhallgatóval a fülén könyvbe mélyedve jár a világban, soha nem mozdul ki sehova, nem megy bérek közé, vagy ha igen, akkor hasonló barátnőjével, és csodálja, hogy senki nem szólítja meg otthon a négy fal között.

Ez utóbbi típus talán a leggyakoribb, sok csinos de végtelenül zárkózott lányt ismertem, van akivel 10 éve próbáltam randizni, de sehogy sem lehetett sehova elhivni, azóta is egyedül van, de néha kifakad, hogy ő senkinek Nen kell. Logikus, mert amíg egy pasi nem kezd vadidegen lakásokba becsöngetni, hogy van e ott egy csinos nő, addig esélye sincs, hogy tudomást szerezzen róla.

2019. márc. 3. 16:59
 4/25 A kérdező kommentje:

"Attól, hogy valaki oda is menne hozzá, nem egyenlő az azonnali szeretettel."

Nem arról van szó, hogy meglátja valaki és instant szerelmes lesz. Pár hetes-hónapos kapcsolat után nem sikerült senkinek sem szeretni.

2019. márc. 3. 16:59
 5/25 anonim ***** válasza:
Mit csinál kapcsolaton belül? Lehet, hogy egyszerűen csak nem érzik a srácok azt a pluszt benne. Ha unalmas, kis csendeske végig, meg nem beszélget, akkor tényleg nehéz szeretni.
2019. márc. 3. 17:01
 6/25 anonim ***** válasza:
És akkor az ilyen csendes nőknek mégis mit kéne csinálni? Egy diszkóban felkinalkozni a férfiaknak, hogy valaki észrevegye? Mert ugye hétköznapi szituációkban már nem lehet ismerkedni.
2019. márc. 3. 18:10
 7/25 anonim ***** válasza:

6: férfi vagyok, szeretem a “nem társaság középpontja” (sokak szerint ez a csendesebb) típusú nőket.

Soha nem szórakozóhelyen ismerkedem, alkalmatlan és komolytalan hely.

Viszont ismertem már meg ilyen nőt (az összes barátnőm): csoportos utazáson, túrán, sportolással kapcsolatban, hobbikon keresztül.

2019. márc. 3. 18:25
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Az szuper, hogy te ott megismertel valakit. Én nőként rendszeresen járok ezekre, főleg csoportos utakra, de túrákra is. Családosok meg párok mennek, és csomó 60+os. Én férfi baráti társaságot még nem láttam ilyenen.
2019. márc. 3. 18:37
 9/25 anonim ***** válasza:

8: nagyon rossz helyekre mész akkor.

Nézd meg pl az aktív utazásokat kínáló cégeket (Barakka, Eupolisz). Ezeken elég sok 40 alatti ember van (ok, nem az extra drága Bhutáb+ túrákon), és jellemzően olyan 25-27 éves kortól kezdődik a társaság.

Vannak hasonló profilú túrás csapatok is, itt az olcsóbb árak miatt még egy pár évvel alacsonyabb az alsó korosztály.

Nem tudok mennyi idős vagy, de ha 60-al találkozol csak akkor valószínűleg vagy túl drága helyekre mész, vagy túl láblógatós programokra (igen, a 40 alattiak nem a nagy irodákkal mennek dögleni a tengerpartra all exclusive)

2019. márc. 3. 18:53
 10/25 anonim ***** válasza:
Sima varosnezo kirándulásokra megyek, Ausztria meg Csehország. Az hol exkluzív :D egy teljesítménytura meg ugyan nem lablogatas, aztán kisgyerekes családok jönnek
2019. márc. 3. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!