Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy ravasz visszautasítási mód a nők részéről?
Arra a sokak által ismert szövegre gondolok, hogy "Jaj, te egy olyan rendes és aranyos, értelmes srác vagy, talán meg sem érdemellek téged. De hidd el, biztosan találsz majd olyan lányt, aki méltó lesz hozzád."
Erre még mondjuk lehetne azt mondani egy férfinak, hogy "de te így kellesz nekem, ahogy vagy".
De biztosan erre is lenne valami ütőkártyája a nőknek.
Mièrt lenne “ravasz”? Mit akarna elérni ezzel a nō a lekoptatáson kívül? Egyszerūen nem akar bántó lenni.
A helyzet megítéléséhez jobb lenne ismerni az adott személyeket. Mi van, ha nem elcsépelt szöveg, hanem az adott szituációban tényleg olyan emberek állnak, akik nem illenek össze?
Én is koptattam le már valakit azért, mert túl pesszimista voltam, úgy gondoltam, hogy úgysem mūködne hosszútávon a dolog. Rendesnek, jófejnek tartottam az illetōt, nehezen hittem el, hogy miért pont velem akarna lenni.
Te meg lehet most “rózsaszin szemüvegen” keresztül nézed a dolgot, aztán idōvel rájössz mire gondolt a nō, talán te magad is belátod, hogy nem illetek össze valamilyen okból.
#10 Húhú, ha nem azt mondják, amit hallani akarsz, akkor nem egyenesek, gerincesek? Nincs abban semmi hazugság, hogy valakit rendesnek, aranyosnak tartok, ettōl még nem föltétlenül jönnék össze vele.
Önmagában az is elég gerincesség, hogy lekoptatott, nem? Jobb lett volna, ha inkább szórakozik veled, megjátsza, hogy veled akar lenni? Inkább az ilyeneket nevezném gerinctelennek. Az nem mindegy, hogy milyen kifogással ráz le, most komolyan...
10. Ha azt mondom nem jön be: válogatós rbanc vagyok gondolom.
A gerincem köszönöm, meg van. Nem értem, miért gerinctelen ez a szöveg, valaki világítson rá?
Mert, én ezzel nem lekoptattam a srácot, hanem rendesen elmagyaráztam, miben is nem illik hozzám, és biztos van olyan csaj, akivel összeillik. Abban sem hazudtam, hogy meg se érdemlem, olyan rendes. Egyszerűen nem tudnám viszonozni, ezt a kedvességet stb, amit azért adott volna, mert szeret, mert én nem érzek iránta semmit. Ezt a méltó lesz rád részt használtam.
Akkor mi is a jó elutasítás? Amin nem sértődnek be, nem érzem magam bunkónak tőle, és nem maradunk barátok se utána, mert nem lenne értelme. Valaki írja ide, kösz. Az is oké, hogy mindenki máshogy fogadja az elutasítást, de bevett szokás megsértődni, és leszólni azt aki, megmondja, hogy kösz, nem kérek belőled.
Én se értem mi ebben a gerinctelen. Ha a saját példám veszem én azt mondtam amit gondoltam. Rendes kedves aranyos csak ez önmagában nekem kevés. Minden nő kicsit más szűrővel keres. Biztos lesz olyan aki az ő meglevő jó tulajdonságait keresi és így számára tökéletes lesz az aki nekem kevés mert mások a prioritásaim. Attól jobb lett volna szegénynek ha kifejtem a mondandóm és közlöm hogy az a bajom vele hogy egy önbizalom hiányos papucs? Na ettől biztos nőtt volna az önbizalma és könnyebben áll neki legközelebb. Ez lett volna a szemét húzás hisz nem elég hogy szegényt elküldöm még alaposan a lelkébe is gázolok és könnyen lehet hogy a meglevő frusztrációi és gátjai mellé még szerez párat csak azért mert egy paraszt vagyok.
Én mindig igyekszem úgy kezelni az embereket ahogy én szeretném hogy kezeljenek. Én hatalmas parasztnak tartanám aki ezt így közli velem. Persze volt olyan srác akinek elmondtam konkrétan mi a bajom vele de nálad egyrészt úgy láttam van értelme mert segíteni tudok vele másrészt már komolyabb szakaszban volt a kapcsolatunk nem csak az első két randin voltunk túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!