Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan sorstárs,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan sorstárs, akitől hasonló ravasz csellel szedték el a párját? El is mesélnétek részletesen?

Figyelt kérdés
Elhitették az exemmel, hogy megcsaltam őt, így a harmadik új fél megtudta magának szerezni őt könnyedén, mivel végleg eltűnt a felém irányuló bizalma a volt páromnak. Akinek volt hasonló története privátban elbeszélgetnék vele.

2017. jún. 19. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég fos lehetett a kapcsolatotok, ha valami jöttment eltudta hitetni az exeddel, hogy megcsaltad.
2017. jún. 19. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel.

Ha az exed hitt nekik, akkor részéről sajnos előtte sem volt meg a bizalom.

21/L

2017. jún. 19. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Jézusom... oké, lehet, egyből énis elhinném, de meg tudna győzni a párom. Én pl úgy csinálnám, hogy megmutatnám neki a facebook üzeneteimet, olvasgassa csak nyugodtan, hátha talál valami gyanúsat. Aztán nem találna és hinne nekem. De ha egy pletyka miatt szakított veled és összejött az új csajjal két perc alatt, akkor nem szeretett, és nem is kár érte.
2017. jún. 19. 23:12
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Egyrészt tökéletesen így van,ahogy az előttem lévők leírták.

Másrészt az igazság úgyis ki fog derülni.

Kik tudták így ezt vele elhitetni?

2017. jún. 20. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!