Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már más is hasonló helyzetben?
Alapjában véve nem vagyok egy féltékeny ember, egyáltalán nem szoktam kutakodnia partnerem személyes dolgai között, nem szoktam kifaggatni kivel találkozik, teljesen megbízom benne. Nagyon szeretem Őt,de sajnos rá kellet döbbennem, hogyha baráti társaságba megyünk akkor más emberek társaságába sokkal felszabadultabban és nyitottabban érzi magát mint velem. Rákérdeztem miért érzem ezt és azt mondta, hogy őket régebben ismeri és velük jobban szót ért, több a közös téma. Soha nem volt ilyen problémám a korábbi partnereimmel és ez elbizonytalanít. Elmentünk egy wellnes hétvégére Zalakorosra(saját ötlet), de sajnos olyan érzésem volt mintha 20 éve házasok lennénk és nem lenne mondanivalónk egymásnak. A Szex az működik, de azon kívül ketteseben menthetetlen a dolog. Ha társaságban vagyunk nagyon jól szórakozunk, és éppen ezért a szabadidőnk nagy részét nem kettesben töltöttük.
Hétvégén egy esküvőn voltunk ahol a párom végigtáncolta az estét, nagyon jól érezte magát, egy közös barátunk is ott volt aki nagyon jól tud táncolni és bedobta magát. Jó érzés volt látni, hogy fel van dobva, egész este pörgött minta duracell nyuszi, de ott valami megfogalmazódott bennem. Imádom amikor ilyen "felpörgött" állapotban van, de ezt mindig más váltja ki belőle, ehhez nekem semmi közöm. Úgy érzem, hogy nem illek hozzá, nem azt a hatást váltom ki belőle amire neki szüksége lenne. Írtam egy búcsúlevelet amibe összefoglaltam ezeket a gondolatokat, úgy érzem, hogy személyesen ez nem menne, mert nem értene vele egyet. Soha nem éreztem ilyet...
Tehát te most konkrétan egy levélben kidobtad a csajt?
Miért akarod te eldönteni, hogy kivel érzi ő jobban magát?
Ők csak barátok, te meg te vagy. Valamivel megfogtad, amiért szeret téged. HÜLYE VAGY?
"Rákérdeztem miért érzem ezt és azt mondta, hogy őket régebben ismeri és velük jobban szót ért, több a közös téma. "
1. AMúgy MIÓTA VAGYTOK EGYÜTT?
-nem mindegy, hogy 2 hónapja, vagy 2 éve pl...
2. Te a nő vagy vagy a férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!