Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokták azt fogadni a nők, ha megtudják, hogy egy férfi évekig róla ábrándozott, miután sikerült valahogyan kezdeményeznie?
Tehát arra gondolok, hogy nem egy-két látás után történik a kezdeményezés, hanem nagyon hosszú idő után. Megfogja ez a dolog a nőket, hogy ilyen hosszú ideig gondol rájuk egy férfi és ábrándozik róluk?
Ez személyfüggő dolog, hogy hogyan reagálnak, vagy itt is a szokásos séma van, hogy attól függ, hogy hogyan néz ki az illető, esetleg mennyi pénze van?
Alapjáraton nem lenne gáz, ha olyan élethelyzetben voltunk mindig, hogy nem tudott kezdeményezni, csak megnézni napi pár percre. Teljesen más osztályon dolgozott több emelettel arrébb, céges rendezvényeken mindig más társaság szippantott be minket stb.
Mondjuk a közösségi médiák világában azért ez is egy kicsit fura... viszont az a hiszti, amit te csinálsz a kérdés alatt, meg ez a mimóza lélek "megdörzsizem az orrát" amit prezentálsz a kérdés alatt, számomra visszataszító még egy nőtől is, NEMHOGY EGY FÉRFITÓL.
Egy kicsit gondolkodj el, hogy miért csak bámulod a csajokat, nincs benned valami hiba? :D
Ezt a dolgot olyan helyzetekre értettem, -mert utaltál a közösségi oldalakra, - amikor teljesen idegenek egymásnak, tehát közös munkahely sincsen. Ha esetleg mégis tudja az ember a nevét a kiszemeltnek, akkor meg lehetne keresni és írni, megfogalmazni ezeket a dolgokat, ha nincs korlátozva az üzenetküldés idegeneknek. Csak sajnos ezt sem igen kedvelik a nők, ha idegenek írnak nekik Facebookon.
Én ilyen "mimózalélek" vagyok, de tudom most már, hogy ebben a világban ez nem "nyerő". Ha bárki beszélget velem, ez azért nem olyan feltűnő.
A hibámat is tudom nagyon jól, sajnos mindig is nagyon gátlásos voltam, ezért figyelgetem csak a lányokat, nőket, és ábrándozok róluk.
igen, volt szerencséd, de volt benne nem szerencsés válasz is számodra.
De látod, a pozitívat emelted ki, ez már nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!