Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szokták azt fogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokták azt fogadni a nők, ha megtudják, hogy egy férfi évekig róla ábrándozott, miután sikerült valahogyan kezdeményeznie?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy nem egy-két látás után történik a kezdeményezés, hanem nagyon hosszú idő után. Megfogja ez a dolog a nőket, hogy ilyen hosszú ideig gondol rájuk egy férfi és ábrándozik róluk?

Ez személyfüggő dolog, hogy hogyan reagálnak, vagy itt is a szokásos séma van, hogy attól függ, hogy hogyan néz ki az illető, esetleg mennyi pénze van?

2019. márc. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 21/43 peca1000 ***** válasza:
100%

Ezt majd akkor mond el a csajnak, ha már jó ideje együtt vagytok.

Én volt, hogy kb. 1 év után mentem oda a kiszemelt lányhoz.

1 suliba jártunk, addig fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy meg kéne szólítsam.

2019. márc. 14. 08:43
 22/43 anonim ***** válasza:
78%

ez nem empátia, egyszerűen ijesztő, hogy valaki feszt figyel meg stb., ráadásul évekig.

És nem kell rögtön szerelmet vallani sem, vannak fokozatok, oda lehet menni barátkozni, aztán még az is lehet, hogy a nő kezdeményez majd vagy bátorít meg tesz meg lépéseket

2019. márc. 14. 08:45
 23/43 anonim ***** válasza:
78%

Nem ítélném el emiatt, de kicsit tartanék attól, hogy olyan figura, aki álomvilágban él, ennek meg van a hátránya.

Értelmes felnōtt emberek tudják, hogy a kapcsolat nem úgy mūködik, hogy álmodozunk, aztán csak hopp, valóra válik az álom.

Gyerekes, tini korban ragadt hozzáállás az ilyen, hogy álmodozunk, aztán nem is ismerjük eléggé a másik embert, kivetítjük rá a fantáziánk, elōre alkotott prekoncepcióink vannak a kapcsolatról, amihez ragaszkodunk, azt hisszük, majd ez teljesül varázsütésre, mint a mesékben.

Nem mondom, hogy nem adnék egy esélyt a férfinak (AZ esetben, ha tetszik), de tartanék attól, hogy valami elszállt figura, aki nem a realitás talaján mozog.

2019. márc. 14. 09:48
 24/43 anonim ***** válasza:
70%
szerintem aranyos. nekem is azt mondta valaki, hogy kb ket eve meglatott a pirosnal.... :) nekem tok jol esett, hogy megjegyzett. hozzateszem 8 evre visszamenoleg emlekszem minden egyes veletlen talalkozasunkra, amire csak nem reg jottem ra.
2019. márc. 14. 14:36
 25/43 anonim ***** válasza:
61%
Miért a nők nem csak évekig figyelik a pasikat? Akkor ennyierővel ők is creepy beteg fazonok
2019. márc. 14. 15:01
 26/43 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy azért vannak, akik megmentették a nők becsületét, és aranyosnak találnák ezt.

22-es: abban mi ijesztő van, hogy egy gátlásos ember nem mer kezdeményezni? Ismered ennek a lélektanát? Ez úgy működik, hogy jobb híján figyeli az ember azt, aki tetszik neki, de nem meri megszólítani.

És hogyan "barátkozzon" egy neki tetsző idegennel az ember? Ha már egyszer végre összeszedi magát az illető, és odamegy hozzá, nyilván nem az időt fogja megkérdezni, mert abból nem lesz semmi, hanem akkor nem célszerűbb megmondani az igazságot? Még ha el is utasítja a lány, de a férfi önmaga előtt győztes lesz, mert túllépett önmagán, legyőzte a félelmeinek a démonát, és végre évek után tudatta vele az érzéseit, jelet adott magáról a kiszemeltje felé.

Amit az egyik hozzászóló írt, hogy nem muszáj bevallani, hogy évek óta vágyik rá és figyeli, na ebben még látok logikát. Ha legjobb esetben kapcsolat lesz belőle, akkor ezt tényleg később is el lehet majd mondani.

23-as, te sem a gátlásokkal, önmagával küzdő, érzelmes férfiembert látod ebben, de mégis meglepő ez a közöny, amit a "figura" szóhasználatod is hűen tükröz. Nem az jön le belőle, hogy ez az ember oda van érted, évek után végre felülemelkedett önmagán és meg szeretne ismerni, hanem az hogy "na, jól van, megkegyelmezek neki, és ha tetszik, adok neki egy esélyt". Mint valami bíróság.

Egy gátlásos ember valószínűleg érzelmesebb, álmodozóbb is az átlagosnál, mert nincsenek tapasztalatai, vagy pedig alapból is ilyen.

Szóval, engem ez a rideg közöny döbbent meg a legjobban, amit a nők többsége tanúsít a hozzászólásokban. Az ilyeneknek biztosan jól megy az ismerkedés.

Én elolvadnék, hogyha egy nő tenné ezt velem, és bevallaná nekem mindezt. És ha nem is tetszene kinézetre, de lehet, hogy még akkor is megnyomnám az orrát, vagy adnék neki egy puszit, és megölelném, vagy megdörzsölgetném finoman a kezeit, ha megengedné. Én ilyen érzelmes vagyok, és alig bírnék magammal, még akkor is, ha nem tetszene. Ha meg tetszene, na akkor meg nem tudom hogy mi lenne, örülnék, ha nem ájulnék el a pozitív sokktól.

Úgy tűnik, hogy le kell számolni azzal a nézettel, hogy a nők érzelmesebbek és empatikusabbak, mint a férfiak. Ez a dolog nem nemfüggő ezek szerint. Le kell rombolnom magamban ezt az illúziót sajnos. És ezt ráadásul sok más kérdés női hozzászólásaiból is meg lehet állapítani.

2019. márc. 14. 16:15
 27/43 anonim ***** válasza:
34%
Örömmel fogadnám. Tudom milyn ez, én is ilyen vagyok csak nőben. Visszahúzódó, gátlásos, túl szerény.
2019. márc. 14. 17:31
 28/43 anonim ***** válasza:
47%

"Én elolvadnék, hogyha egy nő tenné ezt velem, és bevallaná nekem mindezt. És ha nem is tetszene kinézetre, de lehet, hogy még akkor is megnyomnám az orrát, vagy adnék neki egy puszit, és megölelném, vagy megdörzsölgetném finoman a kezeit, ha megengedné. Én ilyen érzelmes vagyok, és alig bírnék magammal, még akkor is, ha nem tetszene. "

Jézusom...

2019. márc. 14. 20:22
 29/43 anonim ***** válasza:
#26 Elég gáz, ahogy kiforgatod mások szavait. Milyen biróság, mi van? Nem csodálom, hogy gátlások tartanak vissza, elég kellemetlen lehet veled kommunikálni, ha így értelmetlenül túlanalizálsz mindent.
2019. márc. 15. 10:02
 30/43 anonim ***** válasza:

Remek, rombold le. Egyetértek amúgy előttem íróval.

+ az is fura, hogy szerinted az a két véglet van, hogy vagy minden vagy semmi, de azt rögtön.

2019. márc. 15. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!