Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szokták azt fogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokták azt fogadni a nők, ha megtudják, hogy egy férfi évekig róla ábrándozott, miután sikerült valahogyan kezdeményeznie?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy nem egy-két látás után történik a kezdeményezés, hanem nagyon hosszú idő után. Megfogja ez a dolog a nőket, hogy ilyen hosszú ideig gondol rájuk egy férfi és ábrándozik róluk?

Ez személyfüggő dolog, hogy hogyan reagálnak, vagy itt is a szokásos séma van, hogy attól függ, hogy hogyan néz ki az illető, esetleg mennyi pénze van?

2019. márc. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

29: a bíróságot hasonlatként írtam. Nem analizálok túl, ha nem muszáj, de pont ezért csináltam, hogy mások megérthessék ezt az egészet, konkrétan azok akik értetlenkednek. Sajnálom, hogy ez még így sem sikerült neked, pedig szerintem elég egyértelműen fogalmaztam. Annak a pár hozzászóló lánynak például nem kell egy hangot sem magyarázni, mert ők megértik ezt.

28-30: "Jézusom"

Hát igen, neked nyilván jól megy az ismerkedés, és sok mindent megtapasztaltál már az ellenkező neműek irányából velem ellentétben. Olyan meglepő lenne az, ha valaki így reagálna, miután egy addig nem tapasztalt, rendkívüli öröm érné, és még alapból érzelmes alkatú is? És ezen pont egy nő lepődik meg, mert gondolom az vagy. Ez is azt erősíti meg, amit írtam az illúziórombolással kapcsolatban.

Nem gondolkozok végletekben, csak a folyamat lélektanát fejtettem ki részletesen.

2019. márc. 15. 14:29
 32/43 anonim ***** válasza:
hosszú nyöszörgés fogd rövidebbre
2019. márc. 15. 16:16
 33/43 A kérdező kommentje:
Nem kötelező elolvasni!
2019. márc. 15. 16:49
 34/43 A kérdező kommentje:
Rövidebbre fogtam volna egyébként, ha egy páran nem értetlenkednének itt.
2019. márc. 15. 16:50
 35/43 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik egy lány, mégsem szólítottam meg már vagy 2 éve. Egész egyszerűen azért, mert valószínűég "creepy" lenne az egész. És nem csak azért, mert 11 évvel idősebb vagyok nála (én 32, ő 21). Hanem valahogy azt érzem, ez veszett ügy.
2019. márc. 17. 14:04
 36/43 A kérdező kommentje:
Igen, ezek az érzések bennem is megvannak, meg hát ugye, ha hozzávesszük, hogy aki alapból is gátlásos, annak milyen lehet ez.
2019. márc. 17. 14:44
 37/43 anonim ***** válasza:
Fordított esetben is, ha nő lenne az illető biztosan furcsán nézne rá a férfi, és jogosan kérdezhetné is, hogy ennyi ideig mégis mit csinált?! Nekem is 3 éve tetszik valaki, viszont neki én nem tetszem, tudomást sem szerez rólam, az ilyennek hogy mondjam el,hogy mit érzek, ha egyértelműen nem kedvel engem.
2019. márc. 17. 17:56
 38/43 A kérdező kommentje:

Most pontokba szedve fogok írni, ahogyan a Nógrádi szokott beszélni.

1. Én egyáltalán nem tartanám ezt furcsának, hogy évekig várt, mert nagyon jól tudom, hogy milyen ez a dolog, amikor valaki gátlásos. Így igazából nem is várakozás ez, ha jobban belegondolunk.

Én magát a tényt tartanám annak, hogy végre velem is megtörténik ilyen, hogy egy nő kezdeményez. De ezeket már fentebb kifejtettem részletesen, ami miatt még nekem is estek páran, hogy miért írok ennyit. Hát pont ezért, a félreértések elkerülése miatt.

2: Amit te írtál, az nem ugyanaz, mert az általad említett férfi már ezt közölte veled ezek szerint valamilyen formában, hogy nem tetszel neki. Így már szerintem a te eseted egyértelmű, akármilyen régóta tetszik neked az illető.

Én olyan esetekre célzok, amikor teljesen idegen egymásnak a két fél, tehát nem kommunikáltak még egymással soha semmilyen formában.

2019. márc. 18. 08:03
 39/43 anonim ***** válasza:
58%

leírtuk, hogy fogadnánk. nem jól.

Te meg leírtad, hogy annyira elélveznél, hogy orron böknédjujujujjkisnapocskákcukiélet, fergeteges.

Most vélemény érdekelt, vagy meg akarsz téríteni itt embereket? Döntsd el

2019. márc. 18. 08:09
 40/43 A kérdező kommentje:

Nem akarok senkit "megtéríteni". Szerencsére azért voltak egy páran, akik ezt megértik, és pozitívan fogadnák.

Egyébként jól ismerem az ilyen lekezelő stílust, inkább örülj annak, hogy nincsenek ilyen problémáid.

2019. márc. 18. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!