Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szokták azt fogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokták azt fogadni a nők, ha megtudják, hogy egy férfi évekig róla ábrándozott, miután sikerült valahogyan kezdeményeznie?

Figyelt kérdés

Tehát arra gondolok, hogy nem egy-két látás után történik a kezdeményezés, hanem nagyon hosszú idő után. Megfogja ez a dolog a nőket, hogy ilyen hosszú ideig gondol rájuk egy férfi és ábrándozik róluk?

Ez személyfüggő dolog, hogy hogyan reagálnak, vagy itt is a szokásos séma van, hogy attól függ, hogy hogyan néz ki az illető, esetleg mennyi pénze van?

2019. márc. 13. 20:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
76%

Én 24 éves nőként abszolut pozitívként fognám fel ha megtudnám hogy régóta tetszem neki. És végre eljutott odáig hogy leszólítson. Ezeregy oka lehet miért nem tette eddig.

Kapcsolatban voltál , nem akart kapcsolatot , nem agyalt ezen annyit mint mi nők , stb.

2019. márc. 13. 21:40
 12/43 anonim ***** válasza:
35%
Szörnyű milyen 0 empátia van itt az emberekben, kb. a két 24 éves lány volt eddig értelmes. Mondom ezt úgy, hogy max. 1-2 hónap volt eddig az első látás és kezdeményezés közt eltelt időm egy szimpi lánynál.
2019. márc. 13. 22:47
 13/43 Hamvas rétihéja ***** válasza:
88%

Ez attól is függ, hogy hogyan meséled el:

A) Már régebben is feltűnt, hogy milyen csinos vagy, de csak később kezdtem el komolyabban gondolkodni azon, hogy akár több is lehetne köztünk.

B) Már több éve nézegetem a képeidet a Facebookon, veled álmodom, de csak sok év után vettem a bátorságot, hogy hozzádszóljak.

2019. márc. 13. 23:29
 14/43 anonim ***** válasza:
7%

Ha olyan allatul ki van gyurva,mint a boxedzom,akkor johet. De ha sz.rul nez ki,akkor felejtos.

N

2019. márc. 14. 02:31
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

# 14

ne írj oda N-et, te nem vagy nő, te férfi vagy

meleg sanyika vagy

2019. márc. 14. 03:09
 16/43 A kérdező kommentje:

12-es: igen, az empátia úgy tűnik, hogy tényleg nem erőssége az ide feljáróknak, tisztelet a kivételeknek, például az említett lányoknak vagy neked.

13-as, én az egyik általad leírt variációban sem látok problémát, de nyilván nem mindegy, hogy mit mondana az ember.

14-es, remélem, hogy te tényleg férfi vagy, de ha igen, akkor mi a jó abban, hogy ilyeneket írsz ide fel? A nőket nem kell lejáratni, mindenki tudja, hogy sajnos vannak ilyen nők is.

Azt nem írtam le, hogy olyan helyzetet vázoltam fel, amelyben a két fél semmit nem tud egymásról, tehát még soha nem beszéltek egymással. Maximum a férfi a nő nevét jobbik esetben. Tehát gyakorlatilag teljesen idegenek egymásnak.

2019. márc. 14. 06:50
 17/43 A kérdező kommentje:

8-as: ha ezt gondolnád, akkor rosszul gondolnád. Ha figyelmesen olvasod, nem ilyen helyzetre gondoltam.

9-es, ez a szó mit jelent?

2019. márc. 14. 07:31
 18/43 A kérdező kommentje:
Ahogyan olvasom újra, úgy tűnik, hogy a hozzászólók többségének egyértelmű, hogy ha valaki tetszik, legyen az egy teljesen idegen személy, akkor ahhoz rögtön oda kell menni, és nem kell azzal törődni, hogy vajon mit fog mondani. Mintha a bátorság egy alapvető, veleszületett emberi tulajdonság lenne. Ez felettébb érdekes.
2019. márc. 14. 07:37
 19/43 anonim ***** válasza:
83%
Leírták a véleményüket, azt hiszi mindig az ember, hogy erre kíváncsiak a kérdezők.
2019. márc. 14. 08:00
 20/43 anonim ***** válasza:
78%
Másrészt a rögtön, meg az évekig való álmodozás rejt magában némi különbséget.
2019. márc. 14. 08:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!