Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokták azt fogadni a nők, ha megtudják, hogy egy férfi évekig róla ábrándozott, miután sikerült valahogyan kezdeményeznie?
Tehát arra gondolok, hogy nem egy-két látás után történik a kezdeményezés, hanem nagyon hosszú idő után. Megfogja ez a dolog a nőket, hogy ilyen hosszú ideig gondol rájuk egy férfi és ábrándozik róluk?
Ez személyfüggő dolog, hogy hogyan reagálnak, vagy itt is a szokásos séma van, hogy attól függ, hogy hogyan néz ki az illető, esetleg mennyi pénze van?
Én 24 éves nőként abszolut pozitívként fognám fel ha megtudnám hogy régóta tetszem neki. És végre eljutott odáig hogy leszólítson. Ezeregy oka lehet miért nem tette eddig.
Kapcsolatban voltál , nem akart kapcsolatot , nem agyalt ezen annyit mint mi nők , stb.
Ez attól is függ, hogy hogyan meséled el:
A) Már régebben is feltűnt, hogy milyen csinos vagy, de csak később kezdtem el komolyabban gondolkodni azon, hogy akár több is lehetne köztünk.
B) Már több éve nézegetem a képeidet a Facebookon, veled álmodom, de csak sok év után vettem a bátorságot, hogy hozzádszóljak.
Ha olyan allatul ki van gyurva,mint a boxedzom,akkor johet. De ha sz.rul nez ki,akkor felejtos.
N
# 14
ne írj oda N-et, te nem vagy nő, te férfi vagy
meleg sanyika vagy
12-es: igen, az empátia úgy tűnik, hogy tényleg nem erőssége az ide feljáróknak, tisztelet a kivételeknek, például az említett lányoknak vagy neked.
13-as, én az egyik általad leírt variációban sem látok problémát, de nyilván nem mindegy, hogy mit mondana az ember.
14-es, remélem, hogy te tényleg férfi vagy, de ha igen, akkor mi a jó abban, hogy ilyeneket írsz ide fel? A nőket nem kell lejáratni, mindenki tudja, hogy sajnos vannak ilyen nők is.
Azt nem írtam le, hogy olyan helyzetet vázoltam fel, amelyben a két fél semmit nem tud egymásról, tehát még soha nem beszéltek egymással. Maximum a férfi a nő nevét jobbik esetben. Tehát gyakorlatilag teljesen idegenek egymásnak.
8-as: ha ezt gondolnád, akkor rosszul gondolnád. Ha figyelmesen olvasod, nem ilyen helyzetre gondoltam.
9-es, ez a szó mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!