Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mérgesek rám a barátaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mérgesek rám a barátaim? Miért jött oda hozzám ez a lány?

Figyelt kérdés
Tegnap amikor az egyik osztálytársammal beszélgettem egy lány hirtelen odajött hozzám. Bemutatkozott nekem és azt mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok és szeretne közelebbről is megismerni és mit szólnék hozzá ha valamelyik délután együtt elmennénk kávézni, hogy közelebbről megismerjük egymást. Ezt az egészet nem tudtam hova tenni és csak néztem rá bamba fejjel. Miután észhez tértem annyit mondtam neki, hogy nagyra értékelem, hogy ezt megtette és nagyon meg is lepődtem. Viszont nekem az a véleményem, hogy a fiú dolga a kezdeményezés. Nem szeretném megbántani de nem akarom közelebbről megismerni. Amúgy sem láthatta rajtam a szimpátia jeleit és azt, hogy bármire is nyitott volnék. Amikor ezeket elmondtam láttam rajta hogy szomorú lett de megértette. Azóta a barátnői nagyon furcsán néznek rám és a barátaim állandóan ezzel piszkálnak és nem értik, hogy hogyan viselkedhettem így.
2019. márc. 13. 11:12
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Kit érdekel mit mondanak a haverjaim. Ha egyszer oda mert menni egy fiúhoz akkor utána is oda fog majd menni. Vagy majd hozzá mennek a fiúk.
2019. márc. 13. 15:41
 22/30 anonim ***** válasza:
48%
Ez ismeretlen terep nekem de szerintem hasonlóan reagálnék én is vagy nem 50-50%
2019. márc. 13. 15:41
 23/30 anonim ***** válasza:
24%
Lehet, hogy ő egy női pua (punna) és te voltál aznap a tizedik, akit megszólított.:XD
2019. márc. 13. 16:32
 24/30 A kérdező kommentje:
Így járt.
2019. márc. 13. 16:36
 25/30 anonim ***** válasza:
76%

Szóval, ha egy nő elég "tökös" ahhoz, hogy odamenjen hozzád, akkor nem kell, mert máshoz is odamehet, vagy más hozzá? Hűhh! Mert ha te mész oda a nőhöz, akkor uralod, és senki nem mehet oda hozzá, meg nem állhat szóba senkivel? Az megvan, hogy ez nem így működik? És van még valami kérdésed, hogy miért gondolnak vitának, meg korlátoltnak?

Bárcsak megtudhatná szegény lány, hogy mitől/kitől menekülteg :D Máris kevésbé érezné kellemetlenül magát a visszautasítás miatt.

2019. márc. 13. 19:01
 26/30 A kérdező kommentje:

De jó, hogy ki kell forgatni a szavaimat... 🙄

Nem nem így értettem. Részben azért is utasítottam vissza mert tisztában vagyok/voltam azzal a helyzettel, hogy Ő jobbat érdemel. Nem gondoltam arra, hogy jöjjünk is össze de ne vesztegesse az idejét rám amikor sokkal jobbat is megkaphat helyettem. Semmilyen birtokló vágy nincsen bennem. Szó sincsen arról, hogy akkor mással nem beszélgethet a lány, senkit sem akarok uralni.

2019. márc. 13. 19:15
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Igazi önsorsrontó vagy. És ha neki te kellettél volna? Nem más, jobb? Most már mindegy, persze.
2019. márc. 13. 20:10
 28/30 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy én kellettem volna neki.

Nem az első eset már, hogy lányok odajönnek hozzám.

2019. márc. 14. 05:52
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem egészséges az önértékelésed. Ez önsorsrontás, amit csinálsz. Kishitűség.
2019. márc. 14. 08:45
 30/30 A kérdező kommentje:
Ez van.
2019. márc. 14. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!