Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mérgesek rám a barátaim? Miért jött oda hozzám ez a lány?

Szóval, ha egy nő elég "tökös" ahhoz, hogy odamenjen hozzád, akkor nem kell, mert máshoz is odamehet, vagy más hozzá? Hűhh! Mert ha te mész oda a nőhöz, akkor uralod, és senki nem mehet oda hozzá, meg nem állhat szóba senkivel? Az megvan, hogy ez nem így működik? És van még valami kérdésed, hogy miért gondolnak vitának, meg korlátoltnak?
Bárcsak megtudhatná szegény lány, hogy mitől/kitől menekülteg :D Máris kevésbé érezné kellemetlenül magát a visszautasítás miatt.
De jó, hogy ki kell forgatni a szavaimat... 🙄
Nem nem így értettem. Részben azért is utasítottam vissza mert tisztában vagyok/voltam azzal a helyzettel, hogy Ő jobbat érdemel. Nem gondoltam arra, hogy jöjjünk is össze de ne vesztegesse az idejét rám amikor sokkal jobbat is megkaphat helyettem. Semmilyen birtokló vágy nincsen bennem. Szó sincsen arról, hogy akkor mással nem beszélgethet a lány, senkit sem akarok uralni.

Nem hiszem, hogy én kellettem volna neki.
Nem az első eset már, hogy lányok odajönnek hozzám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!