Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mérgesek rám a barátaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mérgesek rám a barátaim? Miért jött oda hozzám ez a lány?

Figyelt kérdés
Tegnap amikor az egyik osztálytársammal beszélgettem egy lány hirtelen odajött hozzám. Bemutatkozott nekem és azt mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok és szeretne közelebbről is megismerni és mit szólnék hozzá ha valamelyik délután együtt elmennénk kávézni, hogy közelebbről megismerjük egymást. Ezt az egészet nem tudtam hova tenni és csak néztem rá bamba fejjel. Miután észhez tértem annyit mondtam neki, hogy nagyra értékelem, hogy ezt megtette és nagyon meg is lepődtem. Viszont nekem az a véleményem, hogy a fiú dolga a kezdeményezés. Nem szeretném megbántani de nem akarom közelebbről megismerni. Amúgy sem láthatta rajtam a szimpátia jeleit és azt, hogy bármire is nyitott volnék. Amikor ezeket elmondtam láttam rajta hogy szomorú lett de megértette. Azóta a barátnői nagyon furcsán néznek rám és a barátaim állandóan ezzel piszkálnak és nem értik, hogy hogyan viselkedhettem így.
2019. márc. 13. 11:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Hasadra süt a nap! Ideje felkelni ! 😂
2019. márc. 13. 11:14
 2/30 anonim ***** válasza:
96%

Szóval, ha leírom nőként, hogy elvárom, hogy a pasi tegye meg a kezdő fizikális lépést, akkor leugatnak, mert mit képzelek én.

Aztán jön egy példa, hogy sok csaj veszi a bátorságot, hogy fizikálisan ő kezdeményezzen, aztán jön egy ilyen válasz, hogy a pasi dolga ez.

Na, ettől szép a világ, hogy különbözőek vagyunk. Viszont akkor nem kéne lehurrogni a másikat, ha nőként elvárom, hogy a pasi kezdeményezzen.

2019. márc. 13. 11:16
 3/30 anonim ***** válasza:
10%
#2 azért ha egy pasi menne oda ugyanezzel a dumával egy nőhöz akkor már rég elküldte volna a nő, mert ez unalmas.
2019. márc. 13. 11:19
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne a saját sz..r tapasztalatodból indulj ki. Miért, szerinted hogyan kéne ezt közölni valakivel?

Ez egy korrekt közlés volt. Én nem hajtanám el a másikat, ha szimpatikus lenne. Ha meg nem jön be, akkor meg közlöm vele, hogy bocsi, de nem vagy az esetem. Ennyi.

2019. márc. 13. 11:21
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon írogatók kimutathatatlan százaléka mondhatja el magáról, hogy valaha is odament volna hozzá egy lány ismerkedés céljából. Mégis, miféle választ vársz tőlük egy ilyen kérdésre?
2019. márc. 13. 11:23
 6/30 anonim ***** válasza:
49%
Hasadra süt a naaaaap :-) kelj fel, te hétalvó!
2019. márc. 13. 11:24
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Most már tényleg eldönthetnétek, hogy jó vagy rossz, ha egy nő kezdeményez. Nem lehet kiigazodni.
2019. márc. 13. 11:28
 8/30 anonim ***** válasza:
84%
Ez felnőtt párkapcsolatok rovat
2019. márc. 13. 11:34
 9/30 A kérdező kommentje:
Minek jött oda ha látta rajtam, hogy nem vagyok rá kíváncsi?
2019. márc. 13. 11:34
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem biztos, hogy látta rajtad. De egy próbát megért számára.

És mi van, ha eddig nem vetted észre, és úgy volt vele, hogy most legalább észre veszed. :)

2019. márc. 13. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!