Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány miért ilyen?

Figyelt kérdés

Kb 2 honnapja vettem észre hogy néz.

Múlt héten is rám nézett, és a haverom hátra nézett és azt mondta a lány visszafordult és rám nézett és mosolygott.

Múlthét Kedden majdnem le szólítottam de aztán mégse, ő egyből ment be a buszpályaudvar várójába és le ült a padra facebookozni, én is be mentem mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?

Mikkor mentem ki és visszanéztem ő is nézett.

Haverom szerint be jövök a lánynak.

Szerintetek?

Le szolitottam Csütörtökön.

Mondtam neki:

Szia ráérsz egy kicsit beszélgetni, erre el kezd mosolyogni azt mondja nem, nem ér rá, és egyből megy be a vároba. :(

Mindig egyedül látom, 5:14 kór ér oda, és a váróba nyomja a facebookot.

Ma le akartam szolitani megint, de sokan voltak ott, és nem olyan jól helyen álltam ma mint mikkor le szolitotam, nem volt valami jó kedve kicsit mérges volt, de nem nézett rám és megint sietett be a váróba.

Vagy szégyenlős?

Fél?

Miért ilyen?

Munkatársaim mondják próbáljam meg, ne adjam fel.

Nekem meg nagyon tetszik ez a lány, bármit meg tennék hogy barátnőm legyen.

2019. márc. 11. 16:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Így látatlanban félősnek tűnik, de a fene tudja.
2019. márc. 11. 16:22
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Te vagy a pár hónappal ezelőtti csávó, aki ugyanazzal a busszal jár, mint egy diáklány és blablabla?
2019. márc. 11. 16:24
 3/16 A kérdező kommentje:
# 2 Nem.
2019. márc. 11. 16:25
 4/16 A kérdező kommentje:

# 1 Mit tegyek, érdemes le szoitanom megint? Mondjam neki hogy lenne kedve ismerkedni velem mert én szívesen megismerném.

Vagy elhívjam hétvégén kávázni vagy csak sétálni?

Így néz rám és én ő rá, nem szeretném hogy ne legyen semmi.

2019. márc. 11. 16:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy egy kissé visszahúzódó...

Figyelj, menj oda hozzá, miközben várakoztok, és hívd el randizni valahova.

Semmit nem veszítesz vele. Mondd el, hogy szimpatikus neked, és hogy észrevételeid szerint neki sem vagy közömbös.

Légy te a merészebb, végülis te képviseled a férfi nemet.

Én nőként, még akkor sem tekintenék erre rosszallóan, ha nemleges választ adnék.

Próbáld meg. Ne légy te is visszahúzódó, ne mások véleményére hagyatkozz, lépj !

2019. márc. 11. 16:35
 6/16 A kérdező kommentje:

Hogy közelítsek ilyen lányhoz?

Be jöhetek neki?

Hasonlít a Berényi Timire. Ez a lány is rózsaszín kabátba jár és rózsaszín cipő.

Szép kedves mosolya van.

2019. márc. 11. 16:36
 7/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Hát nehéz kérdés. Minden esetre nagyon lassan közelíts. Nem is tudom...Még a randira egyből rá sem kérdeznék. Picit beszélgess vele valami teljesen ökörségről, akár időjárás vagy bármi. Talán feloldódik annyira, hogy utána ha felhozod akkor nem elmenekül ijedtében. Amúgy aranyos lehet:)
2019. márc. 11. 16:39
 8/16 A kérdező kommentje:

De ezt mondhatom neki?

Szeretnék veled ismerkedni, szimpatikus vagy nekem. neked van kedved ismerkedni.

Ha jó eddig minden akkor be mutatkoznék neki, kérdezném tőle hova jár suliba, mit tanul, hova valósi.

2019. márc. 11. 16:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Tudtok ilyen filmet mondani?
2019. márc. 11. 16:47
 10/16 A kérdező kommentje:

Miért visszahúzódó ha tetszem neki, meg mosolyog?

Nagyon aranyos csaj, kár nem tudom meg találni facebookon. :(

2019. márc. 11. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!