Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs olyan lány aki tetszene....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs olyan lány aki tetszene. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Szinte nincs olyan lány aki tetszene. Az a néhány is vagy foglalt vagy inkább be sem próbálkozok mert 99%-ban biztos vagyok benne, hogy elutasítana.

Mit tehetnék így? Várok ítéletnapig majd hátha összejön valami olyan 25 éves korom körül?

2019. márc. 11. 10:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Igen, vársz. És az is lehet, hogy nem jön össze, ha azért nem felel meg senki mert nagyon válogatós vagy. Tudod, ahogy te mondjuk 100lányból egyre mondod azt hogy érdekel, akkor az a lány peldaul szintén 100fiubol nem biztos hogy teged valaszt. De lehet hogy 40 másik lány pont rád néz csillogó szemekkel, csak nem veszed észre, mert nem barna a szemük hanem kék, és nem szőkék hanem feketék. DE nincs azzal semmi baj ha nem állsz össze olyannal aki nem tetszik, az csak konfliktust szülne, viszont azt neked kell tudnod hogy mennyire vagy szorszalhasogato, azt innen mi nem tudjuk megmondani.

19/l

2019. márc. 11. 10:33
 2/16 anonim ***** válasza:
B+. Ez felnőtt kategória! Ilyen gyermekded kérdéssel és felfogással ott van neked a tini kategória.
2019. márc. 11. 11:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez a "99% hogy elutasít", elég lúzer hozzáállás. Pont arra az 1%-ra kell hajtani. Tévedés lenne azt hinned, hogy majd mindenki a nyakadba ugrik, akinél bepróbálkozol, bárhogy is nézel ki. Az úgy elég easy lenne. :D és mindenki a topmodellekkel járna párhuzamosan. lol :D
2019. márc. 11. 11:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlen meleg?
2019. márc. 11. 12:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok az. Egyszerűen kevés az, aki megtetszik. Mondták már, hogy válogatós vagyok, de ez van. Mindenki olyannal jön össze akit el tud képzelni a párjaként.
2019. márc. 11. 12:59
 6/16 anonim ***** válasza:
#6 hát elég kevés lánynak van farka. Thaiföldön próbálkozz!
2019. márc. 11. 13:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Tudom mindenki azt mondja majd, hogy várd ki a számodra tökéletest.....

Én is ezt mondom....miután felmérted ki vagy mire számíthatsz. Azután!

2019. márc. 11. 17:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Próbáltad ugyan úgy feltenni a kérdést hogy úgy tűnjön mintha válogatós lennél, de sajnos nyilvánvalóan nem vagy elég jó ahhoz, hogy bárkit is érdekelj.
2019. márc. 11. 18:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Szard le az itteni károgókat; bármit írsz nekik, amint leírod, hogy nem vagy sikeres a nőknél, mindig lehurrognak a francba, garantálom. Ez az ország egy nagy elmeosztály.

Amúgy semmi rendkívüli nincs abban, amit írsz, mindenki a jó nőket hajtja. Azok is, akik itt kioktatnak, csak képmutató f**zok mind, akik magukkal se bírják ezt lerendezni, ezért inkább téged ócsárolnak. Akinek meg van csaja, mert összejött neki, az meg gyakran azt hiszi, hogy ő már több másoknál, és van joga pökhendinek lenni.

Igényes ember természetesen válogat. A helyzet viszont az, hogy ebben a korban nagyon a nők felé lejt a pálya. Valamiben nagyon jónak kell lenned, hogy jó nőt szerezz. Nekem van ilyen haverom, ő annyira vidám, hogy le se lehet egyszerűen lőni. Mindig ő a társaság középpontja, mindenre van valami poénos válasza, imádja magát, leszar mindent, éli az életét. Na, ezt imádják a nők. Sajnos nem mindenki ilyen. Eleve ehhez az kell, hogy egy olyan családban nőj fel, ahol nem vagytok tele gondokkal, meg nincsenek mindenkinek terhei, amiket cipel. És az is, hogy nagyon közösségi legyél, sokat beszélgess.

Hány éves vagy egyébként? A 25 éves kor az egy optimista becslés, remélem tudod. Bőven többet szoktak ennél várni a férfiak, csak mondom. Én 26 vagyok, és visszatekintve azt látom, hogy évi egy-két lehetőség adódik kb. annál több nem. Ahogy mondod, aki jó csaj és normális, arra lecsapnak korán. Arról meg nem tehetsz, hogy mikor vagy jó helyen, vagy hogy összehaverkodtál-e még gyerekkorodban a szomszéd kislánnyal, akiből nagyon jó nő lesz 16 éves korára. A másik, amit látok, hogy 21-23 körül lényegesen könnyebb, mint most, 26 évesen. Mert telik az idő, fogynak a csajok, aki szabad, annak is már tapasztalata van, már vannak elvárásaik, nézik, hogy meddig jutottál az életben. Ingyen nem adják magukat. Mondanám, hogy menj el táncolni, meg jógázni, de egyrészt a vak is látni fogja, hogy miért mentél oda, másrészt tele vannak már sajnos ezek a helyek hozzád hasonló srácokkal. Ezt is tapasztalatból írom. Ez már nem az a kor, amikor csak a csajok táncolnak. Minden félénk fiú azt hiszi, hogy ha elmegy kubai salsára meg néptáncra meg jógára, akkor majd dúskál a nőkben, holott egy nagy francot, tele vannak ezek a helyek is srácokkal.

Túl sokan vagyunk. Háborúzni kéne :D

2019. márc. 11. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:
#9 nem az a gond a magadfajtákkal hogy szavazhatnak, hanem hogy a szavazatotok ugyanannyit ér, mint egy normális ember szavazata.
2019. márc. 11. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!