Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs olyan lány aki tetszene. Ez miért van?
Szinte nincs olyan lány aki tetszene. Az a néhány is vagy foglalt vagy inkább be sem próbálkozok mert 99%-ban biztos vagyok benne, hogy elutasítana.
Mit tehetnék így? Várok ítéletnapig majd hátha összejön valami olyan 25 éves korom körül?
Aham. És indokolni is tudsz, vagy csak sértegetni? Halljam, miben nincs igazam szerinted?
(lmp-szavazó vagyok egyébként, gyűlölöm a fideszt. Szerintem nem az vagyok, akinek hinni szeretnél.)
Egyszerűbb leírni azt, amiben igazad van:
"Igényes ember természetesen válogat."
Ha minden férfi szép nőt szeretne, akkor gondolom nekünk is lehet igényünk jól kinéző férfire ugye? Ja, hogy a nőket ezért ilyen olyan szamító felszínes ptsának titulálják a kevésbé jól kinéző srácok? naa igen... Ha annyira a barátnő lenne a lényeg, nem egy, nem 2 csúnyácska szingli barátnőm van, nem azért mert annyira válogathatnak.. erről beszéltem az elején. te 100 nőből kiválasztasz 1 számodra szépet, ő meg 100 férfiból vagy téged, vagy nem. 40 kevésbé szép meg lehet téged választ,de te nem őket. Ez ilyen. Írom ezt csúnya, fogyásban lévő de kövér lányként (csak higy elejét vegyem a "testalkaton lehet változtatni dumanak) , úgy, hogy a párom valamiért mégis engem választott, pedig mások szerint is tipikus jó pasi, és könnyen akadt volna nálam jobb nő számára. Szóval az sem feltétlenül igaz, hogy mindenkinek a szép kell. +1 pont neki, mert szabadon hagyott nektek és más pasiknak egy szép nőt és helyette velem van. :D
19/L
Itt nem is az a baj. Van egy elképzelés, egy képzeletbeli, ideál nyilván minden pasinak, férfinek. Ez legtöbbször nem egy átlagos kinézetű nő lesz. Aztán valamiért lehet mégis megtetszik egy másnak talán átlagosnak tűnő nő, de neked nem az lesz. És ez így normális. Ízlések és pofonok.
A nagyobb baj szerintem, hogy nem ismerkedsz, neked csak az az elképzelés létezik a fejedben, hogy van egy nő megtetszik külsőre és akkor vele kellene össezjönnöm. Nem is ismered... Előbb meg kellene ismerni és utána dönteni. Nem vagy nyitott, és nem vagy tökös sem. Ezen kívül a hozzáállásoddal is hiba van.
"Be sem próbálkozok mert 99%-ék hogy elutasítana"
Most itt a negativ hozzáállásról inkább nem is mondok semmit. MIért kéne hogy elutasítson. Azért, mert szóba elegyedsz? Vagy te egyből azzal nyitsz, hogy: járunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!