Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tetszene egy komolyabbabb érdeklődésű lány?
Sosem vonzottak a bulik meg az ivászat. Inkább olvasni szeretek, és érdekel minden igazából. Pl. a történelem, biológia, festészet, múzeumba is szeretek járni, csillagászat, stb.
Csak hát sok srácnak ezeket szoba sem hozom, mert totál nem érdekli őket, és biztos unalmasnak tartanának.
Történelem: oké
Biológia: neutrál
Festészet: neutrál
Múzeum: ha fegyvertörténeti vagy őslénytani akkor oké amúgy inkább negatív
Csillagászat: nagyon pozitív
Ha a belső tulajdonságokat nézzük akkor egy ilyen lány egyértelműen szimpatikus lenne de ehhez persze még a külsőnek is passzolnia kell.
Ha unalmasnak tartana emiatt, neked kellene az a srác? Szűrj csak!
Én is hasonló vagyok, csak kicsit más érdeklődési körrel, és azért remélem megtalálom a lányt, aki értékeli, csak nehéz, mert mivel kissé aszociális vagyok, és lehet ő is, nehezen találjuk meg egymást. A kirakatban a szociális lényegű emberek vannak csak.
24/F
Engem nagyon is érdekelne egy ilyen lány, mert én is utálok bulizni, persze régebben haverokkal egyszer-kétszer nem volt rossz, de alapvetően nem szeretem.
A történelmet szeretem, a biosz szó-szó érdekel (annyira talán nemű), a festészet nagyon is, magam is képzőművészkedek, bár mostanában nincs sok időm rá. Múzeumba járni is kedvelek, a csillagászat is jó!
Anno rám írt egy (kiffiúú') :D hogy huu meg haa is, nagyon tetszek neki, meg akar ismerni stb.. meséljek magamról, mesél ő is.
Írtam, nem járok diszkókba, nem szeretek hulla részeg lenni, szeretek olvasni, virágokkal foglalkozni.. Mozogni ! Jobb mint betépve heverészni valahol.. Naa azóta se híre se hamva !! :D
Igaz! Ismerkedni nem akartam. Nade ő sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!