Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány miért ilyen?

Figyelt kérdés

Kb 2 honnapja vettem észre hogy néz.

Múlt héten is rám nézett, és a haverom hátra nézett és azt mondta a lány visszafordult és rám nézett és mosolygott.

Múlthét Kedden majdnem le szólítottam de aztán mégse, ő egyből ment be a buszpályaudvar várójába és le ült a padra facebookozni, én is be mentem mellette lévő padra leültem, de akkor nem mert rám nézni, Miért nem mert akkor rám nézni?

Mikkor mentem ki és visszanéztem ő is nézett.

Haverom szerint be jövök a lánynak.

Szerintetek?

Le szolitottam Csütörtökön.

Mondtam neki:

Szia ráérsz egy kicsit beszélgetni, erre el kezd mosolyogni azt mondja nem, nem ér rá, és egyből megy be a vároba. :(

Mindig egyedül látom, 5:14 kór ér oda, és a váróba nyomja a facebookot.

Ma le akartam szolitani megint, de sokan voltak ott, és nem olyan jól helyen álltam ma mint mikkor le szolitotam, nem volt valami jó kedve kicsit mérges volt, de nem nézett rám és megint sietett be a váróba.

Vagy szégyenlős?

Fél?

Miért ilyen?

Munkatársaim mondják próbáljam meg, ne adjam fel.

Nekem meg nagyon tetszik ez a lány, bármit meg tennék hogy barátnőm legyen.

2019. márc. 11. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
Elhajtott, nem? Én is szemmel tartom az őrülteket, akik nem értik meg a nemet, és zaklatnak... Hagyd békén, nem kellesz neki.
2019. márc. 11. 17:22
 12/16 A kérdező kommentje:
# 11 Most elég rossz érzésem lett miattad. :(
2019. márc. 11. 17:42
 13/16 anonim ***** válasza:
44%

Lerohadna a kezed, ha nem tennél minden olyan igekötő után szóközt, amit egyébként egybe kellene írni az adott szóval?

LESZÓLÍTOTTAM, LEÜLT, BEMENTEM.

Lehet azért nem nyitott feléd, mert lerí rólad, hogy egy tanulatlan bunkó vagy.

2019. márc. 11. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
9%
Egyet kell értsek a 13-as válaszolóval. Kizártnak tartom, hogy egy kedves, okos lányt érdekelne egy ilyen tanulatlan bunkó, mint te.
2019. márc. 11. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Na jó, a helyesírási hibák tényleg zavaróak, de nem értem miért kell ennyire agreszívnak lenni a kérdezővel.

Szerintem a lány csak félénk, és csak tisztes távolból mer szemmel tartani, a közeledben meg zavarban van, ezért inkább hárít. Itt szerintem is a lassú víz, partot mos elvét kéne követned és először semleges témákkal szóba elegyedni vele, aztán jöhet a randimeghívás. Sok sikert!

2019. márc. 11. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:

:)...edi vagy :D

Mindenkepp probald meg megegyszer! szerintem szegyelos.zavarba jott ,amikro leszolitottad .

2019. márc. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!