Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most taktikázás volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most taktikázás volt a lány részéről vagy mi?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolúltan kezdődött az este. Délutántól haverokkal iszogattunk(nagyon ritkán szoktam) kicsit becsíptem mire hívott egy haverlány (egyesek állítják,hogy odavan értem bár....) hogy este barátnőjével jönnek be bulizni. Eddigiek alapján gondoltam jó vége is lehet. Aki hívott lány hívta még a se vele se nélküle pasiját. De a barátnő szingli. Bár az este elején aki hívott jobbára velem foglalkozott. Discoba kötöttünk ki. Csajok táncoltak a másik sráccal beszélgettünk. Előadta,hogy van ez a se se kapcsolatuk. Jó ok marad a másik lány esetleg.-gondoltam. Közben egy pasi nyomult rájuk. Ezen az a lány aki hívott meg a se-se pasija összevesztek. A nyomulós pasi a "kiszemeltemre váltott" ekkor a lány megkért,hogy vigyázzak rá. (Ja egész este velem hozzatta az italát...meg a nyomulós is hozta neki).Tehát táncoljak vele ...aztán kérte üljünk le. Hozzám bújva (becsípve) előadta, az exébe szerelmes ...Most ezt hogy kellett volna értelmeznem?

2019. márc. 10. 07:53
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Ne értelmezd sehogy. Az alkohol kiből mit hoz ki.

Van a sírós, világfájdalmas, és ezt most kifogtad.

Tudatmódosító szerekkel ez a baj. Amúgy sem szoktunk két lábbal állni a földön, (néha) de a kontroll vesztéssel tudunk ám hülyeséget csinálni.

Te is becsíptél, ő is, ennyi volt.

2019. márc. 10. 08:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla kihasználás, semmi több.
2019. márc. 10. 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Veled akarta féltékennyé tenni.
2019. márc. 10. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Egy balek akinek még mindig nem esett le. Nagyon gáz olvasni. Egy szerencsétlen béta aki lelki szemetesládalént meg ingyen pénztárcaként jön szóba. Csak kihasznál te szerencsétlen!
2019. márc. 10. 08:42
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
A lány szinte biztosan nem így tervezte az estét, valószínűleg közelebb akart hozzád kerülni.
2019. márc. 10. 08:43
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Gusztustalan eez a kis lány, hogy balekokkal fizetteti a piáját
2019. márc. 10. 08:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem ellenkezem balek voltam..."mentségem "legyen. 33 leszek kb 3 éve nem voltam így bulizni ilyen fiatal lányokkal meg még régebben.
2019. márc. 10. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell "mentséget" keresned.:)

Néha naivak vagyunk, kihasználhatók. Inkább fussunk bele ilyen szituációkba, minthogy ne bízzunk senkiben, és ezért ne találjuk meg a nagy Őt.

Már ha létezik egyáltalán.

2019. márc. 10. 18:59
 9/10 A kérdező kommentje:
8as köszönöma válaszod....napokig lehetne filozofálni erről. Baráti társaságban volt már téma sokat a bízzunk ne bìzuunk dolog.
2019. márc. 10. 19:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Bìzzunk* dolog. Kor előrehaladtával arányosan nő a csalódások száma, (Ha nem találtuk meg az igazit) és csökken a társkeresési kedv.(nálam).
2019. márc. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!