Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mérgesek rám a barátaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mérgesek rám a barátaim? Miért jött oda hozzám ez a lány?

Figyelt kérdés
Tegnap amikor az egyik osztálytársammal beszélgettem egy lány hirtelen odajött hozzám. Bemutatkozott nekem és azt mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok és szeretne közelebbről is megismerni és mit szólnék hozzá ha valamelyik délután együtt elmennénk kávézni, hogy közelebbről megismerjük egymást. Ezt az egészet nem tudtam hova tenni és csak néztem rá bamba fejjel. Miután észhez tértem annyit mondtam neki, hogy nagyra értékelem, hogy ezt megtette és nagyon meg is lepődtem. Viszont nekem az a véleményem, hogy a fiú dolga a kezdeményezés. Nem szeretném megbántani de nem akarom közelebbről megismerni. Amúgy sem láthatta rajtam a szimpátia jeleit és azt, hogy bármire is nyitott volnék. Amikor ezeket elmondtam láttam rajta hogy szomorú lett de megértette. Azóta a barátnői nagyon furcsán néznek rám és a barátaim állandóan ezzel piszkálnak és nem értik, hogy hogyan viselkedhettem így.
2019. márc. 13. 11:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Valaki szerint jó, valaki szerint rossz.

Mondok egy meglepő tényt neked: mi, férfiak sem vagyunk egyformák.

2019. márc. 13. 11:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Az kicsit kifogásnak hangzik, hogy szerinted a férfinak KELL kezdeményeznie, azért ha egy olyan nő ment volna oda, akit vonzónak találsz, csak még nem érkeztél vagy mertél elhívni, nem hiszem, hogy nemleges választ kapott volna. Bár tévedhetek, biztos van olyan, aki eldobná az "álomnőt" is, ha az menne oda hozzá :D Inkább csak ez a nő nem volt az eseted, amivel szerintem semmi gond nincs. A korrekt, nem megalázó elutasítás an szerintem semmi gond nincs. Csak amit mondtál, kicsit úgy hangzik (számomra, és lehet a többiek számára is), hogy "akár jó is lehettél volna nálam, de így már nem, mert idejöttél". Szóval itt marad egy kis "mi lett volna ha" visszhang, ami némileg kicsinyesnek hát.
2019. márc. 13. 11:43
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Miért ment oda?

Lehet, elveszített egy fogadást.

2019. márc. 13. 11:52
 14/30 A kérdező kommentje:
Ellenkezőleg. Nagyon is szép lány. Ezért kellett észhez térnem amikor odajött hozzám. Egy kicsit megállt körülöttem minden és elgondolkodtam, hogy egy ilyen szép lány mit lát bennem.
2019. márc. 13. 12:09
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk amilyen bamba meg buta vagy, én sem értem....
2019. márc. 13. 12:13
 16/30 A kérdező kommentje:
Azért vagyok bamba mert semmit sem akarok tőle?
2019. márc. 13. 13:00
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

És mond már el ki az aki egy általa nagyon szép lánytól nem akar semmit?

Szerintem csak tini kategória vagy és nem tudtad kezelni a dolgot ezért mondtál nemet. Otthon meg vered a fejed a falba. Egyszerűen bamba voltál.

2019. márc. 13. 13:33
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van:

1. Elvesztett egy fogadást

2. Fogalma sem volt, hogy ilyen butagyerek vagy, de mostmár ő is bánja, hogy egyáltalán hozzád szólt, ne aggódj. Többet biztos nem fognak keresni téged, grat.

2019. márc. 13. 14:05
 19/30 A kérdező kommentje:
Buta gyerek? Mire alapozod ezt?
2019. márc. 13. 14:20
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon hülye vagy, már ne is haragudj. Az rendben van, hogy nem akartál tőle semmit, ezért kikosaraztad. De nem kéne ezt az ökörséget terjeszteni, hogy a fiú dolga. Most szerencsétlennek lehet legközelebb azért nem jön össze semmi, mert nem mer majd máshoz sem odamenni.

Megmondhattad volna, hogy értékeled a gesztust, de most nem szeretnél ismerkedni, mert [tetszik valaki, nem akarsz senkivel most semmit, stb]. De ez? Áhh, hát igazuk van a haverjaidnak! Igazi gyökér vagy!

2019. márc. 13. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!