Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfit miért csak 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfit miért csak 30-as 40-es éveiben tartanak vonzónak a nők?

Figyelt kérdés

Míg vannak férfiak akik gyakorlatilag már középiskolától kezdve válogathatnak a "jelentkezők" közül.

De hozzám például gimnáziumban és aztán 20-as éveimben egyszerűen nem vonzódtak a nők.

Nem is volt hosszú párkapcsolatom vagy sok egy éjszakás kapcsolatom. Néhány jelentéktelen nagyon rövid "együttjárás"-ra való próbálkozás történt.

Tehát amit úgy emlegetnek hogy "kiélni" magunkat azt én egyszerűen nem tudtam csinálni.

De nem azért mert ronda vagyok vagy ilyesmi.

Aztán ahogy elmúltam 30, valamiért nagyon könnyűvé vált az ismerkedés. Pedig nem erőltetem meg magam, de akárhová megyek, akár buliba, vagy társaságba, azonnal van több nő akik nyitottak rövid vagy hosszú távú dolgokra is.

Teljesen meg vagyok döbbenve. Miért most?

Az úgymond legszebb éveimben meg hiába vágytam rá semmi nem jött össze.

2019. márc. 13. 09:28
1 2 3
 21/23 Diavolino44 ***** válasza:

#18 látom megjött a szűz fiú. :D

En részmunkaidőben dolgozok, minimálbér (bár igaz, hogy külföld) 3 berlunk egy lakást. Nincs kocsim.

3 kapcsolatom van rotációban. 1 kapcsolatban felesbe fizetünk a másik kettőben inkább ok. S mivel a kínai csajom gazdag így mindent o szokott. Az egyiknek van kocsija, o visz ide-oda a városban.

Mesélj meg.

2019. márc. 13. 23:49
 22/23 anonim ***** válasza:

# 21

Tipikus nyomorék vagy, aki 30 éves koráig szűz volt, aztán kiment külföldre wc-t pucolni, fizet pár prostit, aztán azt hiszi, hogy macsó :D

2019. márc. 13. 23:54
 23/23 Diavolino44 ***** válasza:

Haha meghagylak ebben a hitben. S mivel egy éppeszu érvel sem volt csak sértegetsz, így részemről lezártnak tekintem a vitat.

2019. márc. 14. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!