Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy olyan pasikat találok vonzónak akiket nagyon csúnyának tartanak a többiek?

Figyelt kérdés

Barátnőim ismerőseim teljesen el vannak képedve hogy miért olyan pasik iránt érzek vonzalmat akik szerintük ritka ronda előnytelen külsejűek. Talán fordítva lennék bekötve?

Pl: számomra tök aranyos vonzó tud lenni egy kesze -kusza fogu vékony alacsony elálló fülű stb. férfi. Szerintem olyan kis édes pasik tudnak lenni ezek

2016. ápr. 18. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
ízlések és pofonok...
2016. ápr. 18. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Privát levéláradat 3... 2... 1...
2016. ápr. 18. 20:13
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Ahogy az első írta. Ízlések és pofonok. Mindenkinek más tetszik.

Majdnem a profilképemet írtad le kérdező. :D

Kivéve a kesze-kusza fogak és a soványság. Inkább átlagos-normál testalkatú vagyok.

Volt barátnőm úgy hívott Édesem. :D Na jó, én is őt. :)

2016. ápr. 18. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Mindenki más-más küllemben tudja megtalálni a szexuális vonzalmat, nincs ezzel semmi gond.

Előfordult velem olyan, hogy egy elég csúnya fiú a volt munkahelyemen a jellemével, személyiségével megfogott, és idővel vonzónak találtam, holott egyáltalán nem volt az esetem, mert tényleg nem volt egy jóképű pasi.

Nem közeledtem felé, mert idő közben összejött egy csajjal, és nekem is van barátom, csak valamitől vonzónak találtam...

2016. ápr. 18. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes módon a kövéreket meg a szemüvegeseket, még a te fura ízlésed sem tudja megemészteni :D

Ne vedd magadra, már hozzá vagyok szokva...

De a kérdésre reagálva: Ilyen az élet. Nekem is fura ízlésem van. Volt olyan nő akit ha megláttam ugrott a gyomrom az izgalomtól haverom véleményezése pedig ennyi volt: "raptorfejű nő". Na... Ennyit az ízlésekről.

2016. ápr. 18. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:
5. A nagyon kövérek valóban nem. Viszont a szemüveges pasik direkt szexik. Szerintem sok nő számára az. Olyan intellektuális tudós típusúak lesznek tőlük.
2016. ápr. 18. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező szerintem ő a számodra tökéletesen megfelelő társ :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2016. ápr. 18. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkor talán még nekem is lenne esélyem nálad :D

Látom elég régi a kérdés. Van most barátod? :D

2019. máj. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!