Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfit miért csak 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfit miért csak 30-as 40-es éveiben tartanak vonzónak a nők?

Figyelt kérdés

Míg vannak férfiak akik gyakorlatilag már középiskolától kezdve válogathatnak a "jelentkezők" közül.

De hozzám például gimnáziumban és aztán 20-as éveimben egyszerűen nem vonzódtak a nők.

Nem is volt hosszú párkapcsolatom vagy sok egy éjszakás kapcsolatom. Néhány jelentéktelen nagyon rövid "együttjárás"-ra való próbálkozás történt.

Tehát amit úgy emlegetnek hogy "kiélni" magunkat azt én egyszerűen nem tudtam csinálni.

De nem azért mert ronda vagyok vagy ilyesmi.

Aztán ahogy elmúltam 30, valamiért nagyon könnyűvé vált az ismerkedés. Pedig nem erőltetem meg magam, de akárhová megyek, akár buliba, vagy társaságba, azonnal van több nő akik nyitottak rövid vagy hosszú távú dolgokra is.

Teljesen meg vagyok döbbenve. Miért most?

Az úgymond legszebb éveimben meg hiába vágytam rá semmi nem jött össze.

2019. márc. 13. 09:28
1 2 3
 11/23 Diavolino44 ***** válasza:
50%

Már vártam a sok, pénzes válaszokat a szuzektol. :D

Van kialakult életed. Munkád, szokásaid, ízlésed, stílusod. A maszkulin arcvonasok is ekkortól jelennek meg. Összesedes szinten státusznovelo. Valamint, túl vagy már pár kapcsolaton, és gyakorlottabb vagy a szexben is.

Az a sok kicsi összeadódva azt eredményezi, hogy jobb helyzetbe kerülünk. Élvezed ki ezeket az éveket. ;)

2019. márc. 13. 11:59
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Azért mert fiatalabb korukban még nem volt elég pénzük.
2019. márc. 13. 12:09
 13/23 Rockarc ***** válasza:
85%

Erdekes, en sosem a penzemmel "vettem" magamnak not. De meg autot is csak a masodik gyerek szuletese utan vettem. Van meg egyeb elmes megjegyzes a penzre? Egyebkent meg akinek penze van, az tipikusan fogni is szokta, hazassagi szerzodes stb. Incel baromsag ez is. Vagy akinek felesege van az mind vezerigazgato? Ennyire hulyek ne legyetek mar.

42F

2019. márc. 13. 13:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha 38 évesen 19-22 éves lánykákkal randizgatsz, akkor párkapcsolat szempontjából még mindig nem tartasz sehol. Még mindig nem tudsz kialakítani egy tartalmas, tartós párkapcsolatot. Pár év, és te leszel a vén kappan, akit már kiröhögnek a 20 éves lányok, vagy csak a pénzed kell nekik.
2019. márc. 13. 14:50
 15/23 A kérdező kommentje:

Az is probléma hogy "sajnos" csak 30 évesnek nézek ki.

Ezzel nem tudok mit kezdeni. És ezért vonzódnak hozzám 20 éves nők.

2019. márc. 13. 14:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez ismerős, nálam is erre vezethető vissza, hogy több mint 10 évet letagadhatok. :)) Viszont most sem vagyok vonzó a szemükben, de már lexarom, nem érdekelnek. :D F
2019. márc. 13. 17:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Furcsa. Én hasonlóképp nem kellettem senkinek. Aztán sportosabb lettem, lett jó munkám, végzettségem, több baráti köröm. Ugyanúgy nem kellek senkinek 30 felett sem. Ez nem kor függvénye. (32/F)
2019. márc. 13. 21:27
 18/23 anonim ***** válasza:
43%

Pénz. Hiába vergődik a másik lúzer, aki pénzért kap csak puncit, hogy igazából a jóképűsége miatt mennek a 40 éves feje után a plázacicák. Maszkulin vonások, hogyne. :D

Egy férfi kb. 25 éves korában kiteljesedik, utána már nem lesz helyesebb, kivéve, ha nem volt rajta drasztikus túlsúly, amitől megszabadult, vagy hirtelen rájött, hogy rohadt ápolatlan volt/gáz volt a stílusa. De nem ez a jellemző.

Érdemes megnézni ezeknél a lányoknál, ahogy kapcsolatból kapcsolatba másznak, hogy a férfiak közt nem az életkoruk a közös jellemző, lehet 27 éves vagy 40 éves is a pasi.

2019. márc. 13. 22:59
 19/23 1112 ***** válasza:
Mert addig lehet, hogy túl fiús külleme van, és nincs meg benne akár az a férfias kisugárzás. Ami ilyen védelmet nyújtós, meg erős mégis gyengéd, meg érett -gondolkodásban is és az látszik az arcán. Meg hogy pl tényleg már nem 'kölyök' , hanem már tényleg ízig-vérig férfi. Amúgy asszem, a nők 20 és 30 éves korukban a legvonzóbbak egy kutatás szerint a férfiak meg 30 és 40 év között . Talán így volt.
2019. márc. 13. 23:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Es ez igy hogy jon? Odamennek a nok hozzad, hogy 'nyitott vagyok rovid vagy hosszutavu dologra'? Vagy hogy kell elkepzelni? :)
2019. márc. 13. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!