Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem engednek át a zebrán, az azt jelenti, nem tartanak vonzónak?
Nő vagyok, és általában, álldogálnom kell mire valaki megáll, idősebb emberek, vagy nők, néha van csak, hogy férfiak.. Van összefüggés a kettő között, vagy előfordul, hogy mikor én érek a zebrához mindenki siet?
Nektek mi a tapasztalatotok?
Honnan veszed, hogy azt kell átengedni a zebrán, aki vonzó? Mi a kapcsolat a kettőközött? :)
Azért nem engednek át, mert nem tartják be a kreszt.
Lehet, hogy csak nem jelzed elég egyértelműen, hogy át szeretnél kelni. Azaz pl méterekre állsz meg a zebrától.
"Az azt jelenti, hogy nem ismerik a KRESSZ-t"
A KRESSZ-t szerintem elég kevesen ismerik. Mi is az? Mert nekem a KRESZ az pl megvan :)
Vagy azért nem engednek át, mert piros neked a lámpa? :D
Úristen, ne már, hogy ebben mérjük a szépséget.
Nem tudom, hol laksz, Pesten az a tapasztalat, hogyha téblábolsz az út szélén, hogy megáll...? nem áll...?, akkor nem fogják megvárni, hogy kitaláld, mit akarsz, ha viszont határozottan jelzed átkelési szándékodat, akkor megállnak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!