Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem engednek át a zebrán, az azt jelenti, nem tartanak vonzónak?
Nő vagyok, és általában, álldogálnom kell mire valaki megáll, idősebb emberek, vagy nők, néha van csak, hogy férfiak.. Van összefüggés a kettő között, vagy előfordul, hogy mikor én érek a zebrához mindenki siet?
Nektek mi a tapasztalatotok?
Ez ilyen, kb minden 50. autós áll meg ilyenkor, mindegy hogy nézel ki.
Én is szoktam perceket ácsorogni zebránál, ahol nincs zebra, ott 10-15 perc az átlagom (minden áldott nap) :D
Engedd el, fájdalmas nekik levenni a lábukat a gázról 2 másodpercre.
Nincs köze a külsőhöz.
Köszönöm a válaszokat.
Egyik barátnőm is ilyen határozott, őt már 2szer ütötték el majdnem, nem képesek még lassítani sem ott, ahol látják zebra van
Értem én, hogy csinosság, smink, szoknya, de nekem is megy a buszom:D
Átlagos cicanadrág, hosszú póló, tornacipő, egy grammal nem vagyok kevesebb a másik embernél, hogy nekem meg kell várnom egy szoknyás hölgyet, hogy utána kullogjak én is .
Persze mióta írtatok nem szégyenlem , de eddig furcsán hatott, mikor így jártam, és én is mentem át vele a zebrán
Én a cicanadrágos hölgyeknek is meg szoktam állni:)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!