Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik tartanak otthonukban háziállatot! Ti kikülditek a szobából mikor intimen vagyok együtt a párotokkal? Vagy bent maradhat?
Kicsit perverzebb pároknál szerintem még előny is, hogy bent van a kutya vagy macska.
Mindent lát, és tudják, hogy úgy sem mondja el senkinek :)
Kimegy màr magàtol :D
De ha bent is marad egyàltalàn nem foglalkozik velûnk.
Egy cuki Pitbull.
n25
Már küldeni sem kell.
Szépen a hona alatt az akváriummal sétál ki a tengerimalac, mikor elkezdünk csókolózni...
Hát, a mi macskánk, egy istenért se menne ki. Megpróbáltuk kicsukni, de úgy üvöltött, mint a fába szorult féreg. :D
Felül az ággyal szembeni székre és végignézi a "bulit". Nagyon zavaró tud lenni, ha az ember észreveszi, hogy figyelik.
A legcikibb eset: a férjemet kényeztettem odalent és amikor felnéztem, a macska az arcomba bámult úgy 20 cm távolságról. Első pillantásra nagyon kínos volt, de aztán szétröhögtük magunk rajta. Egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!