Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem engednek át a zebrán, az azt jelenti, nem tartanak vonzónak?
Nő vagyok, és általában, álldogálnom kell mire valaki megáll, idősebb emberek, vagy nők, néha van csak, hogy férfiak.. Van összefüggés a kettő között, vagy előfordul, hogy mikor én érek a zebrához mindenki siet?
Nektek mi a tapasztalatotok?
Kívánom Neked,hogy ez legyen a legnagyobb kérdés az életedben!De ha már feltetted..igen, van aki nem tartja be a kresszt, van aki rohan, és úgy gondolja,hogy amennyiben megáll, mindenki átmegy előtte és sosem ér oda ahová szeretne, és olyan is van,hogy távolabb állsz, és ha megnézed manapság szinte csak azt engedik át egy forgalmas zebránál aki legalább az egyik lábával már lelépett a járdáról.
Sosem fordult még meg a fejemben,hogy azért engednek/nem engednek át mert csinos/kevésbé csinos vagyok.Nincs is idő ezt mérlegelni a forgalomban, és vannak női sofőrök is, Ők akkor mit miért tesznek?
Igen. Engem mindig mindenhol átengednek az férfi autósok.
22L
Ez csak azért volt kérdés, mert olvastam már ilyenről, illetve beszéltek is róla, tapasztalatom is mutatja, ha jön utánam egy szoknyás csinos 20on éves lány, egyből sorba állnak az autók, és végre én is áttudok jutni :D
Pedig nem vagyok sem kövér, sem nagyon rusnya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!