Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak másképp azok a férfiak, akik képesek vonzalmat kiváltani a nőkből?
22:
+Aki egész életében egy papucskodó, mézes-mázaskodó, nők bugyijába barátkozással jutni akaró, kedveskedő, udvariaskodó töketlen idióta volt, annak már az is rosszfiúnak tűnik, aki elsüt egy kétértelmű viccet, vagy ki mer mondani valami negatívat a nőről, akivel beszélget, vagy hozzáér a nőhöz, ilyesmik.
Ennyi bullshitet összehordani egyetlen kérdés alatt...
Mit csinálnak másképp?
Elárulom: SEMMIT.
Ilyennek születtek. Genetika.
A női szexuális vonzalom arra irányul, hogy a legjobb génekkel rendelkező hímtől essenek teherbe. A génjeid meg adottság. A genetikádon nem változtathatsz.
Tetszik, vagy sem, az evolúciót nem lehet kijátszani semmilyen jólhangzó önfejlesztési módszerrel.
Egyszerű példa: én utálom a tojáslevest. A hideg kiráz tőle. De imádom a pizzát. Na ez alapján kizárt, hogy én valaha bármelyik étkezdében tojáslevest egyek. Kínálhatják akárhogy, lehet a felszolgálás bármilyen jó, még ingyen sem fogom megenni.
Viszont egy finom gőzölgő pizzáért hajlandó vagyok fizetni. Még csak nem is kell pedálozniuk, mert én magam fogom megkeresni a pizzériát, hogy hozzájussak a termékükhöz.
Érted már? És attól tartok, hogy te férfiként sajnos a nők számára egy tányér tojásleves vagy...
24.
Akkor én miért tudtam a viselkedésem, gondolkodásmódom megváltoztatásával (és persze edzeni járással) eljutni a 21 éves szűz állapotából oda, hogy 25 éves koromra több mint 20 lánnyal voltam, akik mind azért feküdtek le velem, mert kívül-belül tetszettem nekik?
Beteg az agya annak a férfinak, aki kizárólag az arcra, vagy magasságra, vagy sokszor még a pénzre fűzi fel, hogy miért sikertelen a nőknél. Ha alsó 20% csúnya, vagy 165 centinél alacsonyabb vagy, vagy még adósságaid vannak, nemhogy vagyonod, akkor megértem, de a legtöbbször nem ez a helyzet, hanem átlagos arcú férfiak sírnak, hogy ők csúnyák, stb.
"de a legtöbbször nem ez a helyzet"
És te azt honnan tudod?
20% azért elég sok embert jelent, az minden 5.
Azt viszont sosem értettem, hogy azok, akik itteni elmondásuk szerint sikeresek a nőknél, miért érzik szükségét annak, hogy ezt itt egy anonim fórumon mások orra alá dörgöljék.
Azzal akartok saját magatoknak egót szerezni, magatokat jobb embernek érezni, többnek másoknál, hogy belerúgtok a többibe?
Gusztustalan, ahogy hápogjátok a közhelyeiteket, és vádaskodtok úgy, hogy fogalmatok sincs a másikról. Undorító, ahogy próbáljátok erőltetni azt a világnézet, hogy mindenkinek kizárólag a saját felelőssége az élete alakulása. Persze értem én a hátterét. Szükségetek van arra, hogy ezt érezzétek, mert így élhettek azzal a tudattal, hogy ti "megérdemlitek" a sikereiteket, amelynek ugye velejárója, hogy a kudarcokat is megérdemlik a rossz sorsúak.
Kívánom nektek, hogy a következő életetekben szülessetek PONTOSAN olyannak, mint az itt degradált "Rinyálók". Legyen pontosan olyan a genetikátok, a külsőtök, az adottságaitok. Szülessetek pontosan olyan családi háttérbe, pontosan olyan környezetbe. Érjenek titeket pontosan olyan hatások a felnőtté válásotok során, mint őket.
De szívesen megnézném, ahogy akkor is osztjátok majd az észt!
Na ja, itt mindig megmondják a tutit.
Aki nem sikeres a nőknél az biztosan ápolatlan, nem fürdik, nem mos fogat, el van hízva, ropi testű, úgy öltözködik mint egy bohóc, szarul áll a haja, szar a dumája, töketlen, nem mert egy nőt randizni hívni stb. kihagytam valamit?
És sokszor marhára nem erről van szó, csak egyszerűen nem helyes a tag, nem tetszik a lányoknak és kész.
Egyetlen esélye hogy lentebb adja és valami átlag alatti csaj talán összejön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!