Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak másképp azok a férfiak, akik képesek vonzalmat kiváltani a nőkből?
Pl. lealacsonyítják magukat, ahogyan te is teszed. Miért hülyeség az, ha valakinek topmodell kell?
Amúgy meg fogsz lepődni, de a szép nők általában rendesebbek, mint az átlagosak vagy a csúnyácskák.
30/F
Isznak alkoholt, dohányoznak, drogoznak, erőszakosak, nemtörődömök, bunkók, sóherek, elköteleződni képtelenek, felelőtlenek, erkölcstelenek, perverzek stb.
Ezt panaszként hallottam exek exeiről. Nekik nagyon megy. :)
32/f
Csak azt tudod adni, ami benned is meg van. Hiába akarsz másoknak szeretetet adni, ha saját magadat se szereted. Hiába akarsz megbízni másban, ha saját magadban se bízol, hisz akkor állandóan kételkedni fogsz, hogy tényleg én kellek neki? Nem csak azért van velem, mert nem volt jobb? ...stb.
Foglalkozz önismerettel, önszeretettel, pszichológiával.
Nálam eleve kizáró tényező az alkohol, cigi, drog, agresszív viselkedés, hűtlenség, tiszteletlenség, elhízott egészségtelen mozgásszegény életmód.
#3. Oké, az már kereken egy nő. Meg vagyunk mentve. :D Bár mondok valamit. Ők is ezt mondták. Azok után. :)
32/f
Erre én is kíváncsi vagyok.
Eszes vagyok, jó munkám van, sportos test, jó stílus, igényes vagyok és a legtöbb nő átnéz rajtam. Az a kevés meg... a kifogásuk, hogy "túl intelligens, zavar hogy ennyi mindent tud"...a másik, hogy "túl hűvös". Arról én nem tehetek, hogy nem szórakoztatnak. Egy jó kis hegymászás vagy downhill fék nélkül... utána 5.10 peecig dől mindenki a röhögéstől körülöttem...adrenalinlöket után nem vagyok rideg...de a hétköznapok olyan...semmik. Nem tudnak belőlem fikarcnyi érzelmet sem kiváltani.
Azt hiszem egyedül maradok. 29/F
A magadfajtákat csak sajnálni tudom, hogy ha beleesenek egyszer-kétszer ugyanabba a hibába, arról csak is a nő tehet, ő maguk persze nem, ők hibátlanok, és akkor minden nőt egy kalap alá veszik.
Akkor, ezzel a hozzáállással minden pasi csak k..rógép, csak a f..rkuk vezeti őket, ösztönlények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!