Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresésben sokáig sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresésben sokáig sikertelen férfiak! Végül mi hozta meg az áttörést ez ügyben? Milyen lépéseket tettetek, hogy legyen végre kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha minél konkrétabb lépéseket írnátok.
2019. márc. 10. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az, hogy sokat próbálkoztam.
2019. márc. 10. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Kb 21 évesen a neten találtam ingyenes angol nyelvű anyagokat (letölthető pdf könyveket), cikkeket, írásokat, weboldalakat, amik a csajozással foglalkoznak és kb elmondják mit hogy érdemes csinálni a gondolkodásmódtól kezdve a megszólításon és randin át egészen a bugyi lehúzásáig.

Illetve leírták a nők természetét is és leépítették bennem azt az ütni való nyomorult gondolkodásmódomat, ami kb a Disney mesék és amerikai romantikus filmek alapján képzelte el hogy működnek a nők, szerelem, kapcsolatok.

2019. márc. 10. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Még sikerem nincsen, de több helyről kaptam önbizalmat az életem más területére vonatkozóan, így ezen szegmensben is próbálkozom. Visszaírok valakinek, aki jelentkezik, 1-1 személyre magamtól írok rá, stb.
2019. márc. 10. 13:05
 4/8 A kérdező kommentje:
1es. Ez nem túl konkrét. Hol próbálkoztál? Neten? Vagy eljártál valahová? Engem ez érdekelne.
2019. márc. 10. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Áttörésnek" számít az, ha volt egy kufirc? Ez elég fellengzősen hangzik:D

Amúgy könnyű kapcsolatot szerezni, az igazi kihívás az, hogy meg is tartsd.

2019. márc. 10. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok: neten próbálkozom, ott legalább némi esélyem van rá, hogy a személyiségemet megkedveljék, élőben semmi esélyem.
2019. márc. 10. 13:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, ha lefekszel valakivel az áttörésnek számít, ha addig sikertelen voltál a nőknél.

De hogyan könnyű kapcsolatot kialakítani? Ez a kérdés.

2019. márc. 10. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
74%
Semmi nem hozta meg. 15 éves korom óta csak elutasítást kaptam a nőktől. Több mint 200-at! 39F
2019. márc. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!