Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos farkas típusú pasik, bennetek vannak indulatok a nők vagy a sikeresebb (bulizós) pasik iránt?
Némileg vannak indulataim igen, de ezeket magamban elfolytom. Alapvetően kedvesen viselkedek mindenkivel, amíg nem ad okot rá, hogy ne legyek kedves.
Az a baj, hogy sok párkeresési gondokkal küzdő pasi Elliot Rogerst(tudjátok az ámokfutó aki igen népszerű téma mostanság az oldalon) meg a hasonló elmebajosokat tekinti példaképnek. Nem ám a boldog, normális párkapcsolatban élő férfiakat... áh dehogy hisz azok a hibásak mindenért a gonosz nőkkel összedolgozva.
Na én elhatároztam, hogy nem leszek ilyen mint ezek, nem fogok elmerülni a rögeszmékben. Pedig nekem is párkeresési problémáim vannak...
A bulizásról annyit, hogy az se garancia a sikerre egyáltalán. A nők többsége alapból nem pasizni megy, mégha ez nagyon úgy látszik akkor sem. Mellesleg én utálom is az ilyesmi helyeket, józanon tuti nem bírnék ott megmaradni.
Nem igazán. Az ő dolguk amúgy is, különösebben nem érdekel az életvitelük.
26/F
"Ha bátor vagy és oda mersz menni nappal józanon az utcán, buszon, boltban, plázában, stb. is egy ismeretlen lányhoz beszélgetni, akkor ugyanúgy van lehetőséged ismerkedni bárhol bármikor."
Szedtem már fel utcán csajt. Plázába is csajoztam.
Számomra azonban egy buli félelmetesebb, mert az nekem nem hazai terep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!