Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos farkas típusú pasik, bennetek vannak indulatok a nők vagy a sikeresebb (bulizós) pasik iránt?
Nem, mert ha nőkkel ismerkedem, akkor tudok extrovertált lenni arra az időre és beszédessé, szórakoztatóvá nagy dumássá válni. Munka, de relatíve kevés munka. Alapból introvertált vagyok, sok egyedül töltött időt igénylek, kicsi az ismerősi és baráti köröm. Találtam könyveket és tv-sorozatokat, amik leírták/megmutatták hogyan lehet beszédesebbnek lenni például emberek között.
Magányos farkas vagyok, de mert oda merek menni ismeretlenül nőkhöz, ezért nem fontos, hogy kicsi az ismerősi köröm vagy nem járok bulizni, mert mindig tudok ismerkedni és vannak is sikereim. Szóval a magányos farkas ne legyen már egyenlő a full lúzerrel, köszi!
Kíváncsian várom az updateet.
32/f
Korábban volt bennem indulat, de csak önmagammal szemben. Önmagamon kívül mást sose hibáztattam.
De már ezzel is felhagytam.
5.
Ha bátor vagy és oda mersz menni nappal józanon az utcán, buszon, boltban, plázában, stb. is egy ismeretlen lányhoz beszélgetni, akkor ugyanúgy van lehetőséged ismerkedni bárhol bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!