Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban előnyös vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban előnyös vagy hátrányos tulajdonság a magányos farkas típus egy férfinél?

Figyelt kérdés
Olyan férfira gondolok aki jól elvan egyedül boldog tud lenni nő nélkül egyáltalán nem szükséges neki egy nő....
2018. okt. 23. 22:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Én is ilyen vagyok, a kutya sem néz rám, néha előjön a szokásos kérdés: "Miért nincs nőd?", de hogy pl. a kérdező továbbvinné velem a dolgot, még eszében sincs.

Összesítve előny, mert a mai kapcsolatok alapból nem tartósak.

2018. okt. 23. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
49%
Előnyös. Még akkor is, ha nem kell neki nő.
2018. okt. 23. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen férfi nincs a világon:D
2018. okt. 23. 22:40
 4/13 anonim válasza:
76%
Előnyös. Aki megvan nő nélkül is az általaban jobban kijön a nőkkel,szerintem.
2018. okt. 23. 22:58
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Ezt azok a férfiak mondják magukról akik nem találnak nőt. Munkáltatónál és haveroknál előny, mert sok a szabadideje. Vagy mi a kérdés lényege a nőknél előny e? 41f
2018. okt. 23. 23:00
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
21 ffi vagyok, eszem ágába nincs újra párkapcsolatos dít játszani, 16 éves koromtol volt eggyetlen kapcsolatom 20 èves koromig,kidobott a lányka mert mèg élni szeretne””” na én ott megfogadtam,hogy csak magamnak élek, több pénz marad magamra ,tökéletes élményekbe van részem a hobbiknak élhetek és senkise baszogat a hülyeségekkel :)
2018. okt. 23. 23:01
 7/13 anonim ***** válasza:
31%
Csajozás szempontjából hátrány. Manapság nem az egyén szedi fel a nőt hanem a lobbistái... ha pedig a két embernek vannak közös ismerősei akkor azok dolgoznak valójában. A legtöbb pár már tizenvalahányadik póznál jár de még 3 percnél többet sem tudna a másikról beszélni csak azt hogy “az Imre szerint rendes meg az Erikáék is jó véleménnyel vannak róla”
2018. okt. 23. 23:17
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
Ez a fajta életmód manapság szerintem mindkét nemnél jóval gyakrabb, mint eddig a történelem során bármikor. Egyébként a kérdésedre, mivel nem írtad, kérdező, hogy MIBEN hátrány-e vagy előny ez a tulajdonság, jelenleg nem nagyon lehet egyértelmű választ adni.
2018. okt. 23. 23:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy jó ideig a bunkó média a nőkre tolta a szingliség trendy viselkedését, manapság a 30-as férfiakra; ebben van a sok pénz
2018. okt. 24. 00:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Hátrányként tekintenek rá a nők. Szociálisan needynek tartják az ilyen ipséket.
2018. okt. 24. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!