Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora az esély arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esély arra, hogy egy tipikusan magányos farkas férfi, aki tényleg nem jön be kb. még a csúnyább nőknek sem, valamikor mégis társra találjon?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk 30 éves koráig nem talált egy nőt sem, akinek kellett volna, akkor ez már így fog maradni, ez már nem fog megváltozni? Vagy tudtok arra példát, hogy valaki ilyen mostoha előélettel mégis csodák csodájára talált magának társat?

2018. dec. 23. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Hallod ez a kerdes valami 50x lett mar kiposztolva 6 nap alatt miota regisuttráltam, megtennéd, hogy beírod a keresőbe?
2018. dec. 24. 00:06
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Tejóég tegnap regisztráltam az oldalra azóta jópár ilyet láttam hogy valaki ennyi idősen még sehol sincsen.(29 vagyok én se tartok sehol) viszont komolyan megnyugodtam hogy nem csak nekem sincs senkim hanem még egy csomó 30hoz közeledő embernek sem. Már jobban érzem magam:D rendezhetnénk egy ilyen 30as szűztalálkozót:D kíváncsi lennél az ottani emberekre:D
2018. dec. 24. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva 0.
2018. dec. 24. 07:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha Te tipikus magányos farkas vagy, akkor soha sem lesz komoly kapcsolatod, lehet lesz tartós össze járós, de nem együtt élős...
2018. dec. 24. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
1-2%, mert gazdag még lehet.
2018. dec. 24. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Van esély ! Ha a nyomija meg érti hogy ha ő csúnya akkor szinten csúnya elhízott lanynál próbálkozzon ! De ha továbbra is kergeti az elérhetetlent akkor egyedül lesz élete végéig .
2018. dec. 24. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Az a baj, utolsó, hogy a csúnya nőknek sem kell csúnya férfi.
2018. dec. 24. 08:41
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Az a baj, hogy még neten is lekoptatnak a kövér nők is. Nagyon nehéz csúnya pasiként érvényesülni. Ha nincs az embernek baráti köre kb esélytelen.

Itt vagyok 29 évesen és nincs senkim.

2018. dec. 24. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
azt tegyük hozzá, hogy az ilyen ember nem egy magányos farkasra hanem inkább egy kivert kutyára hasonlít jobban, máris jobban látni, mennyi az esélye
2018. dec. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!