Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, köztetek van olyan igazi "magányos farkas" típus?
Valamiért ezt mindig a férfiakkal hozzák összefüggésbe(tanyán él, állatokat tart, fát hasogat, stb.), de én most kíváncsi vagyok a másik oldalra is.
Nem tudom, nézi-e valaki közületek a most futó Survivort. Az Alexandra nevű szereplő(28 éves) azt állítja magáról, hogy ő ilyen(bulvárlapban olvastam egy vele készített interjút). Négy éve nincs kapcsolata, és tovább "súlyosbítja" a helyzetet, hogy a munkája is a lakásához köti: szerves kémiát oktat, magánórákat ad, és emiatt otthonról sem nagyon megy el, csak vásárolni meg hivatalos ügyeket intézni. Szerintem amúgy egy bombázó, nagyon jól néz ki, de a története elgondolkodtatott: biztos sok "sorstársa" lehet.
Van köztetek, aki hasonló életvitelt folytat, hasonló módon "rendezkedett be" az életében?
Jelen. Egyetlen kapcsolatom volt eddig, az is távkapcsolat volt. 2 és fél éve egyedül vagyok, boldog és kiegyensúlyozott életet élek
26N
En 3 eve elek egyedul. Szeretek egyedul lenni. Egy kapcsolat az valahogy megfojt.
Nem "sorstars"! Magam valasztottam ezt, nem azert mert lenne jelentkezo, hanem mert nincs kedvem vegigcsokolni 100 bekat! Meg amugysincs ra igenyem, hogy valaki allandoan ott legyen.
Szexre is max havonta ketszer vagyom.
Dolgozom, tanulok, utazgatok. Baratokkal talalkozom. Ennyi eleg. Foleg mert gyereket sose akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!