Hol szerezhetek/vehetek igazi farkas fogat?
Magyarországon SEHOL!
Elutazol Szibériába, Kanadába, kiváltod az engedélyt, megfizeted azt az EGY példányt, amit kilőhetsz, vársz a kilövésre 3-4 évet és kilövöd. Nos, ez mindösszesen 5-8 millió Forintból meg is van.
Szeretnél még farkasfogat?
No meg, ugye, minek?
Ha a nav vagy nébih nevében kérdeznéd, hogy tényleg valódi-e a farkasfog, akkor minden eladó letagadná, hiszen védett állat testrésze (prém, koponya, csont...) sem árusítható (birtokolgató).
Szerintem nem akarja senki sem kifizetni egy farkas eszmei értékét kiperkálni.
Ha meg venni akarsz, akkor minden eladónak eredeti farkasfoga lenne, még, ha kutyából szedték volna ki.
Nem ertem, miert oltja mindenki a kerdezot... azt kerdezte, hol lehet fogat venni, es nem azt, hogy hogyan kell farkast olni. :s
Az elefant is vedett jelenleg, megsem zarnak be mindenk embert, akinek van egy Bizanc-kori elefantcsont szobra.
Ebay-en es hasonlo oldalakon egyebkent tucatnyi hirdetes van (altalaban foglalatban - nyaklanc es hasonlok)... de a 2-es valaszolot idezve: minek? Szerintem elvagy nelkule is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!