Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, köztetek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, köztetek van olyan igazi "magányos farkas" típus?

Figyelt kérdés

Valamiért ezt mindig a férfiakkal hozzák összefüggésbe(tanyán él, állatokat tart, fát hasogat, stb.), de én most kíváncsi vagyok a másik oldalra is.

Nem tudom, nézi-e valaki közületek a most futó Survivort. Az Alexandra nevű szereplő(28 éves) azt állítja magáról, hogy ő ilyen(bulvárlapban olvastam egy vele készített interjút). Négy éve nincs kapcsolata, és tovább "súlyosbítja" a helyzetet, hogy a munkája is a lakásához köti: szerves kémiát oktat, magánórákat ad, és emiatt otthonról sem nagyon megy el, csak vásárolni meg hivatalos ügyeket intézni. Szerintem amúgy egy bombázó, nagyon jól néz ki, de a története elgondolkodtatott: biztos sok "sorstársa" lehet.

Van köztetek, aki hasonló életvitelt folytat, hasonló módon "rendezkedett be" az életében?

2018. nov. 3. 16:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20as ez inkább szomorú szerintem... Sajnos a mai világban a munka sok mindent galyra tesz. Nálunk is elvárás, hogy fillérekért túlórázzunk rendszeresen...
2018. nov. 7. 07:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok,bár Budapesten élek és fát nem szoktam hasogatni:D

Nekem egyébként vannak barátaim,de sokat dolgozom,ráadásul emberekkel ami nagyon le is fáraszt,így a maradék időmet itthon töltöm általában . Néha még a felszinesebb,haveri kapcsolatok is szórakoztatnak,de hosszú távon nincs rá igényem .

Én nem vagyok kifejezetten introvertált,csendes tipus, tudok ismerkedni és beszélgetni is ,de hallgatni jobban szeretek másokat . Párkapcsolatot sokáig szerettem volna,volt is egy hosszú 10 éves,azóta semmi (szex sem) ,holott nem vagyok aszexuális ,évekig próbálkoztam ,kezdeményeztem férfiaknál de sajnos nem jött össze,aztán belefáradtam . Ez mondjuk leírva azért szomorú,de nagyjából megszoktam :)

Szóval nálam csak félig-meddig adódik a természetemből a remete életmód ,a másik fele,hogy nincs társaságom,férfiakkal már félek és nem is akarok ismerkedni.

Az viszont tény,hogy gyerekkorom óta el vagyok magamban ,általában utazni is egyedül szoktam .

2018. dec. 4. 04:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Én egyetemista vagyok, sajnos, nem sajnos, de szükség van a kapcsolatokra. Rengeteg embert ismerek, akad egy-két jóbarátom is, de ha választani kellene, inkább örökre ellennék egyedül, minthogy összezárjanak másokkal. Nagyon szeretek egyedül lenni, én jól elvagyok egymagam. Igaz, időnként kicsit unalmas tud lenni, de amint eltöltök pár órát másokkal (akár szórakoztatóak, akár nem) úgy érzem, oké, mostmár magamra hagyhattok megint :D. Szerintem az is a probléma, hogy az emberek 90%-a számomra roppant unalmas, semmi közös témánk, vagy ha kérdezgetnek is valamiről, nekem nyögvenyelős az ügy, mert lesz.rom, nem érdekel, túl felszínes...
2019. jan. 19. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!