Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, köztetek van olyan igazi "magányos farkas" típus?
Valamiért ezt mindig a férfiakkal hozzák összefüggésbe(tanyán él, állatokat tart, fát hasogat, stb.), de én most kíváncsi vagyok a másik oldalra is.
Nem tudom, nézi-e valaki közületek a most futó Survivort. Az Alexandra nevű szereplő(28 éves) azt állítja magáról, hogy ő ilyen(bulvárlapban olvastam egy vele készített interjút). Négy éve nincs kapcsolata, és tovább "súlyosbítja" a helyzetet, hogy a munkája is a lakásához köti: szerves kémiát oktat, magánórákat ad, és emiatt otthonról sem nagyon megy el, csak vásárolni meg hivatalos ügyeket intézni. Szerintem amúgy egy bombázó, nagyon jól néz ki, de a története elgondolkodtatott: biztos sok "sorstársa" lehet.
Van köztetek, aki hasonló életvitelt folytat, hasonló módon "rendezkedett be" az életében?
Én is hasonló vagyok,bár Budapesten élek és fát nem szoktam hasogatni:D
Nekem egyébként vannak barátaim,de sokat dolgozom,ráadásul emberekkel ami nagyon le is fáraszt,így a maradék időmet itthon töltöm általában . Néha még a felszinesebb,haveri kapcsolatok is szórakoztatnak,de hosszú távon nincs rá igényem .
Én nem vagyok kifejezetten introvertált,csendes tipus, tudok ismerkedni és beszélgetni is ,de hallgatni jobban szeretek másokat . Párkapcsolatot sokáig szerettem volna,volt is egy hosszú 10 éves,azóta semmi (szex sem) ,holott nem vagyok aszexuális ,évekig próbálkoztam ,kezdeményeztem férfiaknál de sajnos nem jött össze,aztán belefáradtam . Ez mondjuk leírva azért szomorú,de nagyjából megszoktam :)
Szóval nálam csak félig-meddig adódik a természetemből a remete életmód ,a másik fele,hogy nincs társaságom,férfiakkal már félek és nem is akarok ismerkedni.
Az viszont tény,hogy gyerekkorom óta el vagyok magamban ,általában utazni is egyedül szoktam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!