Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, köztetek van olyan igazi "magányos farkas"
típus?
Figyelt kérdés
Valamiért ezt mindig a férfiakkal hozzák összefüggésbe(tanyán él, állatokat tart, fát hasogat, stb.), de én most kíváncsi vagyok a másik oldalra is.
Nem tudom, nézi-e valaki közületek a most futó Survivort. Az Alexandra nevű szereplő(28 éves) azt állítja magáról, hogy ő ilyen(bulvárlapban olvastam egy vele készített interjút). Négy éve nincs kapcsolata, és tovább "súlyosbítja" a helyzetet, hogy a munkája is a lakásához köti: szerves kémiát oktat, magánórákat ad, és emiatt otthonról sem nagyon megy el, csak vásárolni meg hivatalos ügyeket intézni. Szerintem amúgy egy bombázó, nagyon jól néz ki, de a története elgondolkodtatott: biztos sok "sorstársa" lehet.
Van köztetek, aki hasonló életvitelt folytat, hasonló módon "rendezkedett be" az életében?
mindig is ilyen típus voltam, akár csak egy szobanövény lennék...
2018. nov. 3. 19:10
12/23 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Barátaim elmentek külföldre, a kapcsolatomnak vége, úgyhogy magammal foglalkozom. Viszont gyakran érzek emiatt szomorúságot, hogy ilyen egyedül vagyok. :(
2018. nov. 3. 19:15
13/23 anonim válasza:
szerintem ezen a fórumon sok ilyet találhatsz.
én is ilyen típus vagyok, vagy egyedül vagyok, vagy max. távkapcsolatban.
Nem mondom, hogy ez jó, és nem tudom, miért lettem ilyen. Sosem vágytam rá, hogy ez legyen.
2018. nov. 3. 20:15
14/23 anonim válasza:
Szerintem millió választ fogsz kapni. A mai egyenjogú világban és amennyire válogatnak a nők, rengetegen élnek egyedül. 41f
2018. nov. 3. 20:26
15/23 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Ha tehetném, sose mennék emberek közé. Szerencsére nem tehetem. Pechemre a munkaköröm is úgy alakult, hogy időnként előtérbe kell kerülnöm. Ez megvisel, bár olyan energiákat mozgósít bennem, ami miatt sokan felfigyeltek már rám, de sokat le is vesz belőlem, utána visszavonulok a csigaházba. Én sokat csalódtam barátságokban, munkakapcsolatokban is. Azt tapasztaltam, hogy mindenki saját magát félti és amikor vezetőváltás miatt nehéz helyzetbe kerültem, nem állt mellém az se, aki mellett én oroszlánként harcoltam, amikor az ő állása volt veszélyben. Nem mondom, hogy nincs hibám, sőt, tapintatlanul szókimondó vagyok, nem erősségem az asszertivitás és ezzel még azt is maga ellen fordítom, akinek nem lenne velem baja. Jobb nekem a négy fal közt. Az állatokkal nagyon jól kijövök, de ez nem ritka kombináció a magányos farkasoknál. Azt sajnálom, hogy emiatt a gyerekem is ezt az életmódot örökli. Képtelen vagyok olyan társasági életet kialakítani, amiben lenne itthon egy kis gyerektársaság neki és látom rajta, hogy ez nem jó neki. Most már óvodás, enyhült a magánya, de barátai így nem lesznek sose.:(
2018. nov. 3. 20:30
16/23 anonim válasza:
Nem biztos egyáltalán, hogy a gyereked is így fog élni.
Nekem sincsenek barátaim, sőt inkább emberkerülő vagyok pedig nagyon könnyen alakítok ki ismeretséget bárkivel, mert érdeklődő és jó hallgatóság vagyok, ezzel vissza is éltek rendszerint. A gyerekem valahogy mégis megtalálta az egyensúlyt. Haverok, barátok, időnként nagyobb társasággal programok, látszólag jól elvan.
2018. nov. 3. 20:58
17/23 anonim válasza:
Nem falun élek, és nem nevelek háziállatokat. De áamúgy én is ilyen vagyok. A többiekkel ellentétben nagyon szeretnék párkapcsolatot, szeretnék úgy hazatérni, hogy megoszthatom valakivel a dolgokat, amik történtek, történnek velem. Szeretem a nyüzsit, kimozdulni is szeretek, csak egyrészt nincs kivel, másrészt nem vagyok az a "lepacsizós" fajta, jobban szeretem csak figyelni és hallgatni az embereket, ezt pedig sokan érdektelennek vagy unalmasnak veszik. A munkám nagy erőpróba, a személyiségemmel dolgozom, központjában a nyílt és a metakommunikáció van. Időnként nagyon elfáradok benne, sokszor "ma már senki ne szóljon hozzám" hangulatom van. Én viszont szeretem a kollégáimat. A volt és a jelenlegi főnökömtől viszont az értékeléseik során megkaptam, h nem vagyok aktív résztvevője a munkahelyi értekezleteknek, és ebben igazuk is van. Jelen munkám mellett most egy másikat is próbálgatok, talán egy kicsit nyitottabb vagyok azóta az emberek felé. De mindig dolgoztam rajta, hogy ne legyek ennyire elszigetelt. Ahogy egy korábbi hozzászóló is mondta, nekem is jutott ki a csúfolódásból, kibeszélésből, sokat bántottak fizikailag és lelkileg. Most jól vagyok azzal a kevés programmal és kevés, de igaz baráttal, akikre számíthatok. Az állatokkal különösen jó a kapcsolatom.
2018. nov. 3. 21:09
18/23 anonim válasza:
Férfiként mondom, hogy ez a jövő és sokkal jobb egyedül, mindkét oldalnak. :) Egy boldog remete F
2018. nov. 4. 12:22
19/23 anonim válasza:
Egy korábbi reménytelen szerelmem volt ilyen típus. Nagyon szép 30-as nő, egyetlen komoly kapcsolata volt csak életében (egy rakás futó kaland mellett). Munkahelyen kívül gyakorlatilag alig beszélt valakivel, szinte kizárólag magányos programjai voltak, ill. szabadideje jó részében otthon olvasott.
2018. nov. 4. 12:43
20/23 anonim válasza:
van. 3 éve egyedül és jó. időm sincs amúgy se, másokkal nem szeretek foglalkozni, gyerekcsinálás nem vonz, főzni nem tudok, szóval tök jó így nekem. bombázó nem vagyok, de attól még jó nekem így. nem tudok igazodni mások elvárásaihoz, nem szeretem az embereket. igazából semmi hasznot nem húznék egy párkapcsolatból, és a párkapcsolat se belőlem, mert nem vagyok hajlandó semmi energiát beleölni ilyen dolgokba. munkamániás vagyok, és ez jó így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!