Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahhoz, hogy egy férfinak barátnője legyen, elnyerje a "férfiasság" kitüntetést a nők részéről, bunkónak kell lennie?
Nem tudom nalad ki szamit nonek, de aki ilyenekre gerjed az vagy lelki serult, vagy unintelligens. Egyebkent ha egy ilyen melle allitva is mindig a masikat valasztjak, akkor azert lenne min gondolkodnod. Ha mast nem beloluk ki tudjak nezni, hogy a fogaval is letepi roluk a bugyit, amig te azon gondolkodsz, hogy vajon szabad-e a csok vagy sem.
A te problemad, hogy rosszul szocializalodtal, ezert a nok unblock kerulnek. Nem azert, mert nem bal-jobb horoggal inditasz, hanem azert, mert nokent viselkedsz egy ferfi testben. Viszont elkiserheted oket vasarolni, ha van izlesed.
42F
Egy bizonyos rétegnek igen, a csajok másik részének pedig a pénz. Fontos a kor. A fiatal csajok az elsőre buknak, és amikor elegük van a csoróságból akkor jöhet a pénzes pasi.
A gyengébb fajta csak beteszi a seggét a készbe, a sikeresebb fajta pedig elvárja hogy a f3rfinak is minimum annyija vagy inkább több legyen.
Sajnos azt vettem észre, hogy igen. Általános iskolában verekedtem, osztálytársat nemi szerven rúgtam, másikat labdával fejbe, majd még egyet (mindhárom lány), hülyeségeket csináltam, mégis szerelmesek voltak belém a lányok, bár mindig csak utólag mondták el. A legutóbbi épp cirka 20 év késéssel. Aztán ahogy átváltoztam gyávává, kapásból tojtak a fejemre a nők.
28F
Az, hogy mi férfias és mi nőies azok konstruált jegyek. Ideje már átlátni ezeken a konstrukciókon és felszabadulni! A maszkulinitást és a feminim jegyeket a kapitalizmus szülte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!