Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őnbizalmat növelni mivel lehet?
Figyelt kérdés
Sok dolgot megpróbáltam. Testedzés: Éveken át semmivel nem lett több önbizalmam, mint korábban. Fizetés: Rövid időn belül megdupláztam a fizum, ugyanúgy semmi önbizalmam. Új barátok: nem változatott meg.
Mit kell tenni, hogy növekedjen az önbizalmam?
2019. márc. 8. 20:13
41/41 A kérdező kommentje:
39: Mégis mi köze a genetikai minőségemhez annak, hogy tetszem e egy nőnek? A genetikai minőség a túlélésről szól, hogy minél életképesebb utód lehessen. Vegyünk engem: 32 évesen szökőévente lát az orvos és egy darab tömött fog nem sok, annyim sincsen ennyi idősen. Tehát elég életképes utódom lehetne. Genetikailag lottót nyertem ha így nézzük, szívós vagyok. Ehhez képest konkrétan 0 nő vonzódott hozzám eddigi életem alatt. Ez a genetika dolog emiatt bullsh_t. (32/F)
2019. márc. 13. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!