Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám növelni barátnőm önbizalmat az agyban?
Figyelt kérdés
Ö mindig elégedett velem és rendszeresen ki is elégül, de ö sajnos nem ügyes, sokat ügyetlenkedik, hiába törődök vele és próbalom biztatni :( Hogyan biztathatom?2012. júl. 15. 13:19
2/10 AvernusTriad válasza:
Mondd neki többet, hogy jól csinálja, amit meg kevésbé, ott segíts neki, és dícsérd. Meg fog jönni az önbizalma, ha azt tapasztalja, hogy élvezed amit veled művel.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen korban vagytok, de hatásos lehet, ha egy meghitt pillanatban megbeszélitek kinek mi a jó. Mi a férjemmel néha megtesszük és ettől csak jobb lett. Próbáljátok ki.
4/10 A kérdező kommentje:
13:24
Én 20 vagyok, ö 19 éves!
2012. júl. 15. 13:26
5/10 Hole Hunter válasza:
Irányítsd és nagyon sokat dicsérd! Nevezd Istennőnek, amikor épp jól csinál vmit. Kell a sok-sok visszajelzés neki.
Sok sikert!
Üdv.
6/10 A kérdező kommentje:
13:43
Rendben! Sok sok fontos visszajelzés és bók neki! Dicsérni fogom ha ügyesen csinálja, ha pedig ügyetlenkedik akkor segíteni fogok neki hogy jobb legyen!
2012. júl. 15. 13:46
7/10 anonim válasza:
De azért vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára. Csak akkor dicsérd, ha tényleg jó Neked. Ne dicsérd csak azért, hogy az őt bátorítsd!
30N
8/10 A kérdező kommentje:
16:13
Igen, ebben is van valami! Bölcs javaslatod adtál nekem!
2012. júl. 15. 16:30
9/10 anonim válasza:
Szólj azoknak a barátnőinek akik, ugyanúgy élnek szexuális életet.Hátha tanítanak neki egy-két fogást.De ne rohand le őket,mond el nekik hogy szerinted csak fél és izgul.Hátha beválik!
10/10 A kérdező kommentje:
19:44
Ez jó ötlet! Sok közös ismerősünk van, sok lány barátjával pedig jóban is vagyok! Egészen biztosan segítenének neki ha megkérném őket erre, a lányok amúgy is közvetlenebbek egymással
2012. júl. 15. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!