Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet önbizalmat növelni?
Figyelt kérdés
eléggé kevés az önbizalmam és nem tudom hogy tudnám valahogy normálissá csinálni...ezt valahogy meglehet oldani?
lécci normális válaszokat adjatok
2011. júl. 23. 00:47
1/7 anonim válasza:
Ha fiú vagy kezdj el gyúrni. Ha lány akkor... arra majd válaszol egy lány:D
2/7 anonim válasza:
... :D ha lány vagy legyél sportos, és érezd azt, hogy szép vagy
3/7 anonim válasza:
szerintem lány a "lécci" alapján :D
4/7 anonim válasza:
Első vagyok!
A mai világban sosem lehet tudni:D
6/7 anonim válasza:
fogadd el önmagad olyannak amilyen vagy, olyan ruhákat hordj, amiben csinosnak, szexinek érzed magad, szemezz egy ismeretlen fiúval a buszon pl, sminkelj, flörtölj, kérd ki családod véleményét(ők biztos csak jót mondanak rólad), pózolgass a tükör előtt, hagyd hogy bókoljanak, keress párt:D
remélem segítettem valamit (ha lány vagy)
7/7 anonim válasza:
Napoleon Hill: A nehézségek nagy haszna
Brian Tracy: phoenix szeminarium
letölt, olvas/hallgat, és építsd te is pszihológiai módszerekkel mint én!!
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!