Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őnbizalmat növelni mivel lehet?
Sok dolgot megpróbáltam. Testedzés: Éveken át semmivel nem lett több önbizalmam, mint korábban. Fizetés: Rövid időn belül megdupláztam a fizum, ugyanúgy semmi önbizalmam. Új barátok: nem változatott meg.
Mit kell tenni, hogy növekedjen az önbizalmam?

Nőktől kapott pozitív visszajelzésekkel.
Utcán, tömegközlekedésen stb ismeretlen nők megnéznek, rád mosolyognak.
Nők maguktól kezdeményeznek beszélgetést veled, élőben, online.
Ezek mind annak a jelei, hogy "bejövős" pasi vagy.
Na ez növeli az önbizalmat, nem az ökörségek mint pl. önfejlesztő könyvek :'D

Az önbizalom mindig adott helyezet specifikus. Pl. Ha megkérdezném, hogy mondj legyszives gyakorlatot, hogyan tudnám növelni a biceszemet, akkor lenne önbizalmad tanácsot adni.
Vagy ha lenne kérdésem a munkáddal kapcsolatban abban is teljesen magabiztosan válaszolnal.
De ha megkérnélék, hogy tanits angolul, s te tegyük fel nem túl jól beszélsz angolul, akkor nem lenne önbizalmad nekem segíteni.
Amúgy ne várj sok értelmes választ, mert itt mindenki a peniszmérettel, meg a kocsi tipusokkal jön. Nyilván nem tudnak mit kezdeni egy olyan helyzettel amire ok csak várakoznak,s nyugtatjak magukat, hogy csak xy miatt nem sikeresek.
Én pua közösséget javaslom, de simán egymagad is csinálhatod de úgy nagyon nehéz. Nekem az adott önbizalmat, h minimum 100-szor elhajtottak a csajok. Utána éreztem azt, hogy tok mindegy, hogy a 101. Elhajt-e vagy sem. Volt, hogy röhögtem, mert tok normálisan mentem oda, de o meg tok bunkó módon lekoptatott.
14: Félig igazat adok neked, viszont például a munkában sincs nagy önbizalmam, inkább úgy látom magam, hogy "megpróbálok úgy játszani, hogy ne tűnjön fel senkinek, hogy lövetem nincs róla"
Kicsit amolyan imposztor szindrómám van a munkámmal is, nem érzem jónak magam benne. És abszolút nincs önbizalmam ebben sem.

Nem tudom az neked hol siker, hogy 100 nőből 100 hajt el.
Az ilyesmi csak rombolja egy férfi önbizalmát.
Olyan kb 5 lepattintás egymás után, amire még az mondanám, hogy nem sok.
Ha ettől több csaj koptat, ott vagy szarul nézel ki, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz.

Hogyan dupláztad meg a fizetésedet, ha nem vagy jó a munkádban? Ugye tudod, hogy a nőktől jövő pozitív visszajelzések nem segítenének abban, hogy a munkádban önbizalmad legyen?
Nézd, én nő vagyok. 25 éves koromig szinte senkinek sem kellettem, csak szex miatt lihegtek körül néha srácok, nem a személyem érdekelte őket. Nőként nem is volt sok önbizalmam. De emberként igen. Tudtam és a mai napig tudom, hogy értékes ember vagyok, és soha, senkinek az életét nem irigylem, nem élném. Nem aláztam meg magam azzal, hogy csak azért legyek valakivel, mert "megdugna" hanem megvártam azt, akivel kölcsönös volt az érdeklődés, a vonzalom. Addig csak egyszerűen barátkoztam emberekkel, beszélgettem. Én neked is ezt javasolnám. Ismerkedj anélkül, hogy kapcsolatot, "nőt" keresnél, mert ezt valahogy mi megérezzük. (nem engem akar, csak legyen már végre valaki)És egyszerűen barátkozz lányokkal, fiúkkal. Beszélgess. Tanulj meg értelmesen vitázni, elmondani a véleményedet, ne igazítsd az másokhoz. Olyan emberekkel lógj, akik elfogadnak így, ahogy vagy. Aztán jön majd magától, és tudni fogod, mit kell tenned. A visszautasításnál meg mindig jusson eszedbe, hogy ez nem személyes, nem neked szól. Attól, hogy egy nő visszautasít mondjuk minden vékony srácot, másnak még pont az jön be. Én sok sikert kívánok neked. Értelmes embernek tűnsz, megérdemled a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!