Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem tudom elfogadni, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom elfogadni, meg nem is értem a nők pozitív gondolkodás mániáját, akkor nekem soha nem lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Ha én látok magam előtt egy üres tányért, azt sehogy sem tudom kajával telinek látni. A nőknek megy valahogy, nekem nem. Több nő is megjegyezte, hogy én túlságosan "negatív" vagyok. Holott csak reálisan gondolkozom. Ha én nem tudok azonosulni a nők pozitív mániájával, akkor nekem soha nem lesz párkapcsolatom?

2019. márc. 7. 22:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Mi "normális kifejtés" abban, hogy "tök jó a nőknek, mert ha retkes rib....nak állnak, akkor könyörből dobnak nekik pár morzsát"? :D

2019. márc. 8. 10:43
 22/32 anonim ***** válasza:
16%

#21: Hát, pl. az, hogy egyrészt nem csak ilyen válaszok voltak, másrészt nem pont így volt megfogalmazva, harmadrészt azért van igazság benne... :D

Nálunk is a tanári kar felénél elég volt a lányok részéről egy kivágott blúz a jobb jegyhez. Randin még mindig az a divat, hogy a férfi fizet. A nők tényleg sok dologban könnyebb helyzetben vannak, ettől még nem lesznek ribizlik :D

2019. márc. 8. 10:52
 23/32 anonim ***** válasza:
73%

Nem csak ilyen válaszok voltak, de akinek címeztem a kérdésem (nem tudom, azt a választ te írtad-e), az konkrétan a 11-esre hivatkozott, mint "normális kifejtés", aminek a mondandója lényegében ez.

2019. márc. 8. 11:23
 24/32 anonim ***** válasza:
16%
#23: Miért, az a válasz meglett cáfolva? :O
2019. márc. 8. 11:47
 25/32 anonim ***** válasza:
88%

#24 Nem tapasztaltam ezt a kivágott blúzos jelenséget sehol. Az még megesik, hogy a férfi fizet a randin, bár az sem mindig.

A többi "sok dolog" alatt meg nem tudom mit értesz.

Ha véletlenül "könnyebb" is nekik, akkor is ez a "minden ingyen van nekik" duma erős túlzás, vagy esetleg olyan kijelentés, ami esetleg egyes nőkre igaz, de marhára nem valami általánosság a nőknél.

2019. márc. 8. 12:07
 26/32 anonim ***** válasza:
36%

#25: Az a baj, hogy itt a női felhasználók egy része mindent az alapján tapasztal, hogy mennyire kényelmes nekik. Egy csomó felhasználó szerint a bunkó pasikra nem buknak a nők... Valamilyen rejtélyes oknál viszont a való életben mégis.

Az szerintem is erős, hogy minden ingyen van, de a férfiaknak több dologért, többet kell tenni. A férfiak felé több az elvárás.

2019. márc. 8. 12:19
 27/32 anonim ***** válasza:
65%

" Voltam egy társaságban, ahol egy szülők által anyagilag jól megtámogatott illető előadta, hogy bármilyen helyzetből fellehet állni meg így és úgy. Ott volt egy srác, aki rákérdezett arra, hogy mi a szitu akkor, ha az apja rendszeresen verte az anyját és az anyja is alkoholista volt, meg még pár finomság. A gazdag srác lazán közölte, hogy ha igazán akar, akkor ő is lehet milliomos. A pozitív gondolkodás eredményeként egy törött orral távozott... :D"

Ott a pont, tesó! (De azért az orrát nem kellett volna beverni. :D)

Undorodom az ilyen emberektől, akik ezzel próbálják meg kompenzálni azt, hogy őket sajnálni kéne, amiért gazdagnak születtek. Jellemző forgatókönyv mindegyiküknél, hogy sosem támaszkodtak a szülőkre és mindent a saját erejükből értek el.

Vagy a "nem vagyunk gazdagok csak jómódúak", mintha 1-2-3 családi ingatlan meg ilyesmi nem játszana egyáltalán szerepet egy ember életútjában. Már csak olyan szempontból sem, hogy ha neked úgy indul az életed, hogy albérletről albérletre vándorolsz, akkor kisebb eséllyel fogsz nyáron fesztiválokon bulizni meg akár Erasmus ösztöndíjjal utazgatni, mert elesnél attól a pénztől, amit az elfecsérelt időd alatt kereshetnél. És ha véletlenül valami balul sül el, nem tudnál anyucinak hazatelefonálni, hogy küldjön ki neked pénzt Finnországba vagy Spanyolba, mert véletlenül jobban sikerült a buli, mint gondoltad és a heti zsebpénzed egy éjszaka alatt elment.

2019. márc. 8. 14:22
 28/32 Rockarc ***** válasza:
77%

Tajgetosz pozitiv vagy.

A randi nem arrol szol, hogyan tudsz konfrontalodni a masikkal, hanem kapcsolodasi pontot, pontokat kerestek. En azert nem sajnallak. A keretlen oszinteseg pedig az arrogancia jele. Szinten nem egy epito hatasu dolog. De ezt leirtam a masik kerdesednel is. Nem baj, ha nem szaporodsz, igy is jobba lehet tenni a vilagot.

42F

2019. márc. 8. 18:03
 29/32 anonim ***** válasza:
#26 Húúú. Talán a “rejtélyes” ok az, hogy az emberek különböznek, van ilyen is olyan is, van aki talán bukik rájuk, és aki határozottan nem. Nem tudom mit lehet annyira túlmisztifikálni ezen.
2019. márc. 9. 08:04
 30/32 anonim ***** válasza:

#27: Köszi! :D Én sem vagyok a fizikai erőszak híve, de amilyen fellengzős volt a gazdag srác és amin átment a másik, azért nem esett rosszul látni az ütést.

Ezt a jómódú szöveget én sem bírom. Volt egy kérdés mostanában, hogy teher e, ha a szülő segít a dolgokban, de beleszól néhány dologba. Egy csomóan leírták, hogy ejj, de rossz, ha kapnak egy lakást, de a szülők beleszólnak néhány dologba... :D Azt meg lepontozták, hogy albérletben élve sokáig tart lakást összehozni.

#29: Nem azt írtam, hogy minden nő ilyen vagy olyan. Túlmisztifikálásról szó sincs, szimplán ez egy anonim oldal, ahol keményen hazudik a többség és szereti magát fényezni.

2019. márc. 9. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!