Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiket nem fertőzött meg a pozitív gondolkodás, ezo marhaságok?
Nem szeretem mikor valaki csak pozitív és negatív pólusként nézi a világot. Én akkor szeretem megismerni a másikat, ha mély dolgokról is beszélgetünk. Ez nekem azért fontos, mert a születési körülményeimmel kezdődött az egész, a szüleimmel való kapcsolat nem volt a legjobb és a szüleim elvesztése miatt átéltem a poklok poklát, nemcsak a felszínben pocsolyáztam. Szeretem az ellenkultúrát, szeretek sok mindent kritikusan nézni. Puzsér Róbert előadásait, rádióműsorait hallgatni, sok mindenben felnyitotta a szememet.
Azért kérdezem ezt, mert úgy látom, hogy sok lány jobban vevő az ilyen felszínes témákra, mint pozitív gondolkozás, bevonzás törvénye, horoszkóp alapján ki kivel illik össze, ezekhez a témákhoz nem tudok érdemit hozzászólni, mert nagyon távol állnak ezek tőlem. A legrosszabb az egészben a kerüld a negatív embereket mondás, ami egy aljas kirekesztő magatartás. Sajnos sokan a mélyebb dolgokat negatívan ítélik meg, én szeretek magamról részletesen beszélgetni, ami nem csak úgymond pozitív dolgokból áll, viszont nem vagyok az az önsajnáltató típus, mert kíváncsi vagyok a másikra is.
Ez így csak bujtatott általánosítás a részedről.Puzsért, mint szellemi vezetőt felhozni pedig annyit tesz, hogy véletlenül sem vagy tájékozott, legalábbis széles körben egész biztosan nem.
Ha már kritikus gondolkodás, akkor hozzátenném hogy nem az számít, hogy mit tudsz megcáfolni, kritizálni, hanem, hogy milyen megoldást vagy képes találni az adott problémára.A te problémád pedig az, hogy nem jó helyen keresgélsz, és emiatt elhamarkodottan ítélkezel, ezért látod úgy, hogy kvázi a többség olyan, amilyennek kikiáltottad.
Puzsér nem ellenkultúra, csak egy átlagnál hangosabb ripacs.
Mert nincs olyan, hogy ellenkultúra. Egyetlen kultúra van, a pénz kultúrája, a fogyasztói kultúra, és ennek része vagy, akár akarod, akár nem.
Része vagy, ha Puzsért "fogyasztod", része vagy, ha a mónika sót.
Nincs már olyan, hogy valódi lázadás. Az is csak egy termék, amit eladnak.
Kb. csak egy módon tudnál igazán lázadni, igazán ellenkulturális életet élni: ha elköltöznél egy teljesen önellátó amish közösségbe.
Csak hát ott nincs internet, meg gyakorikerdesek pont hu. Meg sok minden más sincs.
Puzsért kezeld kritikával. Van arra hitelesebb ember (Csernus, Popper, vagy aki érti is a dolgát), a pozitív gondolkodás egyáltalán nem baromság, csak nem putripszichót kellene olvasgatni a hölgyeknek, hanem igazit. Ez meg nem azt jelenti, hogy mindennek jónak kell lennie és fojtsuk el a rosszat, hanem épp arról szól, hogy éljünk meg mindent (jót és rosszat) és kezeljük megfelelően. De ebbe inkább nem mennék bele, mert sok lenne.:D
Szeretem az ilyen témákat, de nagyon nem szeretem, ha valaki ostobaságokat gondol és terjeszti is. Azt meg pláne nem, ha valakinek minden tudása az emberekről a barátnői sztereotípiái és a magazinos szenny, ami sosem látott normális tudományt. Nem szerettem volna elutasítónak lenni, csak kezd herótom lenni az ostoba emberektől, pláne, ha miattuk én is csak "cuki, naiv kislány" számba megyek.
20n
"Szeretem az ilyen témákat, de nagyon nem szeretem, ha valaki ostobaságokat gondol és terjeszti is."
Mondod te, aki szerint Csernus meg Popper hiteles ember xDDDD
Csernus egy gyenge képességű celeb-pszichiáter, aki már rég megint hernyós lenne, ha a TV nem kapja fel, Popper meg nem más, mint egy bullshit-gyártó kisiparos, a magyar Coelho, kb. oda tartozik, ahova soma-mamagésa.
Én nem olvasok horoszkópot, de a pozitív gondolkodást fontosnak tartom. Én is elveszítettem a szüleimet, gyermekkoromban szexuálisan molesztáltak, most sem rózsás az életem, ha csak a tényeket nézzük. Nekem a pozitív gondolkodás sokat segített, és sokat köszönhetek ezeknek a dolgoknak. Ennek semmi köze az ezotériához amúgy.
Puzsér egy ripacs, akkor is ha van amiben néha igaza van, antipatikus bunkó.
Természetesen fontos mély dolgokról beszélgetni, de a kamaszkoromat végig kísérte ez a melankolikus művészi, irodalmi, filozófiai hozzáállás, most a pozitív gondolkodásé a sor és végre eredményeket is elérek. Nos, egyet értek azzal hogy a negatív embereket kerülni kell. Nem a nehéz sorsú embereket akik segítségre szorulnak hanem azokat akik lehúznak a sárba magukhoz a (szerintük) éleslátásukkal, kritikájukkal ami mögött nincs semmi. Megjártad a poklok poklát? Én is. Elértél valamit? Én igen. És nem azért mert Puzsér felnyitotta a szememet hanem mert egy élet munkája van abban, hogy az életem jobb legyen mint előtte volt. Nem akarok olyan embert az életembe, aki visszahúz, aki szerint nem sikerülhet amit akarok, aki nem tud hálás lenni az életért, a lehetőségekért, csak egy helyben áll és toporog. És ez nem kirekesztés hiszen gondolom, én őt a pozitív hozzáállásommal ugyanúgy idegesítem, mint ő engem.
Szerintem minden embernek olyanokkal érdemes lógni akik hasonlóan gondolkodnak, és akkor harmónia van. Nem kirekesztem és nem lenézem, hanem kerülöm azt akivel nem töltjük fel egymást pozitív energiával.
Szakemberek.. xD Ha neked egy Csernus vagy egy Popper szakember, akkor menthetetlenül hülye vagy, az egyetlen biztató kilátás az lehet számodra, hogy még tini vagy, úgyhogy van még esély rá, hogy kifejlődik az agyad.
Az meg, hogy tudománynak titulálod a pszichológiát, egyenesen röhej, innentől kezdve nincs is miről beszélni, a valódi tudományok művelői vagy sírva röhögnek, vagy lesajnálóan néznek, amikor a pszichológiát tudományként aposztrofálja valaki xDDD
Nem egzakt tudomány, de helye van a tudományban. Ha nem lennél túl suttyó felmérni, hogy mitől hívunk egy tudományt tudománynak, most égne a képedről a bőr, hogy nevetségessé tetted magad mások előtt egy ilyen ostoba kijelentéssel. Egyébként több, mint fele biológiai és statisztikai alapokon nyugszik, csak aki egy műveletlen tirpák ebbe belelátni, az csak a "rizsát" látja, ami már a következtetés része a dolgoknak. Ezért van az, hogy mindenki elhiszi, hogy ért hozzá, vagy tud róla okosat mondani, közbe meg lövése sincs sem erről, sem az emberekről.
Azért kicsit sajnálom, hogy ennyire keveset láttál a világból. Remélhetőleg kinövöd, vagy valami.
Kislányom, kicsit kisebb arcod is lehetne :)
Bár minél fiatalabb és tudatlanabb valaki, annál nagyobb a pofája, szóval nem baj, majd kinövöd :)
Na akkor első nekifutásra magyarázd már el, hogy mitől tudomány a tudomány szerinted, erre kíváncsi vagyok :D
(Használhatsz wikipedia-t is, anélkül úgysem menne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!