Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiasság meg a pozitiv gondolkodás igaz hogy mekkora baromság?
1. A születési arcvonásaidon nem tudsz változtatni. És mit néz a legtöbb nő elsőnek? Az arcot.
2. Ha itt mutatsz egy képet nekik magadról és az alapján nem jösz be nekik,szerinted mennyi esélye van a személyes találkozásnak? 0
És ne mondja már nekem senki hogy a jellem majd átmegy fotón keresztül amikor a lélek kincsei láthatatlanok a szemnek.
Igy nem értem miért van Ismerkedés kategória és amúgy is netes társkereső. Szerintem hülyeség az egész ezek alapján!
Segített a google fordító: Nyaf, nyafnyaf,nyaf, nem az én hibám hogy nem tudok csajt szerezni, mindenki másé.
Jó kifogások, de attól még csak felszínes,ostoba,gondolkodás és tapasztalatmentes.
2-es: csak annyit fűznék hozzá, hogy az általatok ajnározott helyes pasik sem túl férfiasak. Ismerek ilyen srácokat. Mikor együtt jártunk szórakozni és balhé volt, ők sosem mertek odaállni. Megbeszélni a problémát a másik féllel.
Vagy te most arra gondoltál, hogy az a férfiasság, aki minél több nőt megdug?
5-ös nem jöttél meg rá hogy 1jóképű,izmos srác selypithet, ha nincs ízlese,egyénisege akkor is tökéletes,mert jóképű!
Ugyanez a nôkkel is igaz,ha szép. Csaj,lehet szerencsétlen akkor is odavannak érte sokan!
ma 08:57
ment a kéz
ma 09:18
igy igaz
ma 08:57
ma 09:18
igaza van a többiek meg nem realisták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!