Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan lányok akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akiket nem fertőzött meg a pozitív gondolkodás, ezo marhaságok?

Figyelt kérdés

Nem szeretem mikor valaki csak pozitív és negatív pólusként nézi a világot. Én akkor szeretem megismerni a másikat, ha mély dolgokról is beszélgetünk. Ez nekem azért fontos, mert a születési körülményeimmel kezdődött az egész, a szüleimmel való kapcsolat nem volt a legjobb és a szüleim elvesztése miatt átéltem a poklok poklát, nemcsak a felszínben pocsolyáztam. Szeretem az ellenkultúrát, szeretek sok mindent kritikusan nézni. Puzsér Róbert előadásait, rádióműsorait hallgatni, sok mindenben felnyitotta a szememet.

Azért kérdezem ezt, mert úgy látom, hogy sok lány jobban vevő az ilyen felszínes témákra, mint pozitív gondolkozás, bevonzás törvénye, horoszkóp alapján ki kivel illik össze, ezekhez a témákhoz nem tudok érdemit hozzászólni, mert nagyon távol állnak ezek tőlem. A legrosszabb az egészben a kerüld a negatív embereket mondás, ami egy aljas kirekesztő magatartás. Sajnos sokan a mélyebb dolgokat negatívan ítélik meg, én szeretek magamról részletesen beszélgetni, ami nem csak úgymond pozitív dolgokból áll, viszont nem vagyok az az önsajnáltató típus, mert kíváncsi vagyok a másikra is.

2017. máj. 30. 22:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo, kiszabadultal megint a majomketrecbol es itt zorgeted a futyidet. Egy igazi kis korlatolt, ostoba, troll vagy a Ferfi(fi)ngrol. Buzologsz!
2017. máj. 31. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:

54%, én ugyan nem az általad megszólított személy vagyok, de a te nyelvezeted szerint te is fiatal lehetsz mert nagyon nagy mellénnyel okoskodsz itt. Évekig tanultam pszichológiát (is) az egyetemen. Számomra meglepő,amikor valaki kétségbe vonja ennek tudományos voltát, hiszen a filozófia is tudomány, de a pszichológiával ellentétben nem igazán gyakorlatias és empirikus.

A pszichológia önálló tudománnyá válásnak születése az 1879-es évhez köthető, bár gyökerei jóval mélyebbre nyúlnak vissza. Nem tudom, mit ír a wiki erről mert nem szoktam azon olvasni, de biztosan ott van, hogy Wundt nevéhez kötődik az önálló tudományos lélektan, ahogyan az is hogy miért, hadd ne részletezzem.De a lényeg hogy abban az évben Lipcsében az egyetemen saját, önálló tudományágnak ismerték el, és ez azóta is így van. Érdekes hogy ma már bölcsész karokon is tanítják, hiszen eredetileg az orvosi egyetemeken foglalkoztak vele, interdiszciplinárisan kapcsolódik (Figyeled, milyen szép szavakat tudok, pedig még be sem boroztam ma :-) ugyanis például a neurológiától kezdve más ágakhoz is. (ezek szakterületek és nem önálló tudományágak, mielőtt hisztériás rohamot kapsz)

Szóval a pszichológia több mint száz éve önálló tudománnyá nőtte ki magát és ez ellen te semmit nem tehetsz. Egyébként az összes első tétel általános pszichológiából stb az hogy "a pszichológia mint önálló tudomány" ennek története, felosztása stb

2017. máj. 31. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Oké, szóval te sem vagy tisztában a tudomány definíciójával.

Nem baj, csak legalább ne reklámoznád..

2017. máj. 31. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:

A tudományt a tudományos módszer teszi tudománnyá, lelkem. John Stuart Mill neve tudom, neked nem mond semmit, de a guglinak igen. Comte óta nem mer senki akkora fszságokat mondani ezzel kapcsolatban, mint te. Mondjuk ő legalább letett valamit az asztalra úgy amúgy.

Mondom, inkább művelődj, minthogy fölöslegesen járatod a szádat. Senkinek sincs ideje tudatlanokkal vitázni, ahhoz sajna kell egy szint. Nem az, ahol te vagy, vagy amit te esetleg értenél.

2017. jún. 1. 01:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha szerinted a pozitív gondolkodás "fertőző", akkor veled valami nagyon nagy baj van. Puzsér hülyeségei helyett Szabó Péter motivációs trénert ajánlom. A pozitív gondolkozás nem felszínest jelent, hanem egy lehetőség a normális, jobb életre. Ha Te csak a múltadban dagonyázol és azt keresed, hogy kiben mi a rossz és negatív, vonzzad csak azokat és érezd "jól" magad.
2017. jún. 1. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!