Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha elmennék prostihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha elmennék prostihoz, az rontaná nálatok az esélyeimet? 39F/szűz

Figyelt kérdés

2019. márc. 7. 16:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

A másik gond, hogy teljesen mások a preferenciák.

Egy 30 éves nő pár rossz-jó, hosszabb-rövidebb kapcsolat után nagyjából tudja hogy kit keres... és általában komoly kapcsolatról van szó, tehát nyilván felmerül az emberben, hogy mit akar hosszabb távon. Ilyen korban már nem azon feszengenek az emberek, hogy első csók, meg szex, meg hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban.

Ezt azért megértheted te is...

Engem legutóbb (5 rövidebb-hosszabb kapcsolat után) azért dobbott a 24 éves lény, mert kicsit ideges voltam, feszült mikor vele voltam. Pedig csak egy ideig egyedül voltam és elszoktam a kapcsolattól és keveset cimbiztem nőkkel, szóval torkomban dobogott néha a szívem. Tessék, ennyire tolerálják a szorongókat :D igen zavarba jövök jó nők társaságában, főleg akik tapasztaltak.

Azóta viszont fejlődtem, szerencsére lett két nagyon helyes lány kollégám és beosztottam, így kb egész nap jó nőkkel vagyok körülvéve. Szép lassan újra feloldódok és belejövök a kommunikációba. Következö alkalommal már nem is lesz gond. Csak tényleg gyakorolni kell, edzeni sokat milyen pl kettesben időt tölteni egy nővel. Nem egyszerű... bele kell rázódni.

Ezt máshogy lehetetlen megszerezni, csak akkor ha sokat jársz emberek közé, és randizol pl.

2019. márc. 8. 18:35
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem ez a hajó már igen régen elment. Nem csak nőkkel vannak ilyen problémáim, hanem minden emberrel, ahogyan említettem, szorongásos beteg vagyok. Nem azzal van a gond, hogy nem tudok rendesen kommunikálni, hanem az óriási szorongással, feszültséggel.

Ha egy aranyhal idehozna hozzám nőket, és együtt lennék velük sokáig és rendszeresen, akkor többet tudnék mondani, hogy mennyire tudok oldódni, ha tudnék.

Én nem tudok azzal mit kezdeni, hogy a nők minden férfit egy kalap alá vesznek, és mindegyiktől elvárják, hogy egy bizonyos életkor után mutassanak fel valamit az ellenkező neműek, párkapcsolatok terén. Azt igazán tudhatnák, hogy vannak kivételek.

Az meg a másik rejtély számomra, magára a kérdésre visszatérve, hogy ha valaki elmegy prostituálthoz, mert ebben vagy majdnem ebben az életkorban van és teljesen reménytelennek érzi a helyzetét, azon mit nem értenek a nők? Érdekesen gondolkodnak. Én egyrészt a szorongás és más okokból nem megyek fizetőshöz, de biztosan nem amiatt, mert várok a csodára, hogy hátha mégis lesz valakim, és mit szólna hozzá.

2019. márc. 8. 21:58
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

#22 a nők máshogy gondolkoznak. Ne keress mindig logikus magyarázatot a véleményükben.

Most ez lehet csúnyán hangzik nőnap alkalmával... de ez is hozzátartozik a nők meghódításához. Nem kell mindig mindent feltárni és kényszeresen őszintének lenni a múltaddal kapcsolatban. Csak magaddal tolsz ki és általában rossz vége lesz. Ettől még a jelenben őszinte lehet az ember, és tisztességes. Pl nem csalod meg, és hazudsz neki hónapokon keresztül... de vannak dolgok amiket meg kell tartanod magadnak.

2019. márc. 8. 22:38
 24/24 anonim ***** válasza:
60%

#22 Egyébként a helyedben azonnal elmennék hivatásoshoz.

Aztán nyomás pszichiáterhez. Kombinált SSRI gyógyszer, pszichoterápiával, csoportterápiával és egy hónapig alprazolam. Majd szépen újraszocializálódni. Fokozatosan.

Egy év után más ember lennél. Ez így nem élet...

2019. márc. 8. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!