Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ha elmennék prostihoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha elmennék prostihoz, az rontaná nálatok az esélyeimet? 39F/szűz

Figyelt kérdés

2019. márc. 7. 16:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

Jaa, akkor én kérek elnézést, hogy túl jót feltételeztem a Kérdezőről. Akkor menj prostihoz!

Igazad van 7-es,nem ezen a bolygón élek :D

2019. márc. 7. 18:23
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

200 nő mondjuk nem sok.

1000-es elemszámra próbálj rá Tinderen. Persze csak miután elmentél hivatásoshoz. 30 felett már akkora szégyen, hogy nem szabad elmondani. Még anyádnak sem.

2019. márc. 7. 20:14
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk nagyon kíváncsi lennék a stratégiádra, hogyan próbáltad meghódítani azt a 200 nőt.

Mert ha utcán, tökfőzelékfoltos mackóalsóban odaállítasz egy rózsával egy egyetemre siető csaj elé, akkor meglehet, hogy szignifikánsan csökkennek az esélyeid egy romantikus kapcsolatra :'D

2019. márc. 7. 20:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ebben a helyzetben vagyok, kb. ennyi idősen. Milyen érdekes, hogy ezt szégyennek tartják egyesek, pedig teszem azt, nem követtünk el bűncselekményt. És az anyja is tudja ezt szerintem. Ez a mai világ teljesen meg van hibbanva, látatlanban, ismeretlenül ítélkeznek emberekről. Meg hogy manipulálni és hazudni kellene egy esetleges ismerkedésnél a múltról. Az ember már nem vállalhatja tisztán, őszintén, félelem nélkül önmagát, meghülyült a világ.

Pedig azért elég sok ilyen ember szokott olyan dolgokról írni itt, ami arra utal, hogy jó eséllyel egyedül fogunk maradni. Mégis úgy viszonyulnak egyesek az ilyen magunkfajta emberekhez, mintha nem ebből a világból származnánk. Ennek a helyzetnek sok oka lehet, a kérdező nem utalt konkrétan erre, azon kívül, hogy nagyon sokan elutasították.

2019. márc. 8. 09:11
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Félreérted... nem a szüzesség szégyen.

Hanem ez egy pszichológiai blokk.

Most komolyan, te büszkén és dagadó mellkassal tudod vállalni egy randin, hogy 39 évesen még soha egyetlen nővel sem volt semmi?

Ha te ezt így tudtad volna vállalni, akkor már rég lenne nőd. Ez így megy. Ha van arcod és önbizalmad akkor bármi elérhető... de nem ez a helyzet. Egyte mélyebbre és mélyebbre süllyed az ember és onnan már nincs kiút.

Nem szégyen, hanem szorongás. És a te érdeked hogy változtass ezen, mert neked kell így leélned az eleted.

2019. márc. 8. 10:06
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Én nő vagyok, de nekem kevésbé lenne az hátrány, hogy még soha nem volt nővel, mintha prostizott volna.

Itt nem önmagában a szüzességgel van baj, hanem valószínűleg mással. Önmagában ezért nem utasítanék el valakit: de ha mondjuk igénytelen, ápolatlan, ostoba tajparaszt, akkor igen.

2019. márc. 8. 13:26
 17/24 Rockarc ***** válasza:
25%

Csak en vagyok az, aki nem szokta megkerdezni, hogy a masik, kivel es hanyszor fekudt le? 39 evesen valahol a 0 es kb 7000 (20*365) kozott lesz a sexet szama, ha napi 1-et veszunk atlagnak. Mennyitol kell hivni a piocas embert?

42F

2019. márc. 8. 15:29
 18/24 anonim ***** válasza:
60%

Hát igen, 39 évesen... de már 25-30 évesen is természetesnek veszik a nők, hogy van némi tapasztalata legalább egy csókban az illetőnek.

Tehát kizárt hogy lenne értelme elmondani az elején.

Nyilván a nők különböznek, előbb utóbb feszegetni fogják a kérdést, tesztelni hogy hány komolyabb kapcsolatod volt már. Sajnos itt szokott gond lenni, ha valaki nem fortatja jól a szavakat... mert ha bevallod hogy 30 évesen édesanyádon kívül közöd nem volt még nőhöz... akkor beindul a kombináció mindig.

Bármennyire is vonzalom, meg elfogadás meg bla bla akkor is felmerül benne a kérdés, hogy mi a baj veled. Ez ilyen.

Nekem volt némi tapasztalatom egy 24 és egy 27 éves szűz lánnyal. Borzasztó sok gátlás és feszültség halmozódott fel bennük. Illetve a gondolkodásuk is fura volt nagyon. Mintha a szexuális érésük félrecsúszott volna. Ijésztő volt ahogy az egészet felfogták. Nem is lett belőle semmi... csak azóta azért elgondolkozok én is abban az esetben ha valaki aggszűz, akkor miért az, és mi az oka, mik a mentális következményei.

Pontosan így fog elkezdeni agyalni a nő is, ha 30 évesen bevallod ezt...

2019. márc. 8. 17:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Értem, hogy gondolkoznak, és ez természetes. Akkor hallgassák meg az okot, és még fogják tudni. Nekem nagyrészt szorongásos betegségek, amit így majd 39 évesen sem tudtam gyökeresen megváltoztatni. Ez az egész egy ördögi kör, mert ha ez alapján ítélnek a nők, akkor az egészet megette a fene. Előbb-utóbb nyilván szóba kerül a múlt, és ugye nem lehet előre tudni, hogy kibe futunk egy esetleges ismerkedésnél, ez okozza a pszichés blokkot és a szorongást. Sőt enélkül is éppen elég szorongással jár az ismerkedés az ilyen magunkfajta embereknek. Hogyha biztosak lennénk abban, hogy ezt mindenki elfogadja, akkor egy nagy gonddal kevesebb lenne, és természetesen jólesik olvasni azokat a női hozzászólásokat, akiknek ez nem lenne probléma.
2019. márc. 8. 18:12
 20/24 anonim ***** válasza:
"meg fogják tudni az okot"-ezt akartam írni
2019. márc. 8. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!