Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami frappáns válasz erre a viselkedés? N20+
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel szerettem volna megpróbálni. Ő kamuzott nekem, azt mondta, ő is ad nekem egy esélyt. Aztán csak ímmel-ámmal írkáltunk, csak kifogásokat keresett hogy miért nem tudunk éppen találkozni. Most pedig sz@rik a fejemre, messengeren sem keres. Nyilvánvaló, hogy szépen árvert. Azért pár keresetlen szót hozzáfűznék ehhez, ne legyen már neki olyan kényelmes...2019. márc. 3. 23:43
11/16 anonim válasza:
Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy nem keresed. Ha ő egy "rosszfiú" (tudod, amelyikektől nedves lesz a bugyi), akkor el fog kezdeni kaparni utánad, de csak addig, amíg megkap.
Ha nem rosszfiú, akkor bármit tehetsz, nem fogod érdekelni.
12/16 anonim válasza:
A lehetőségeid az alábbiak:
1) Tovább erőlteted a kommunikációt: csak annál szánalmasabb leszel, és önelégülten nyugtázhatja mennyire oda vagy érte.
2) Átmész sértődöttbe és beszólsz valamit: áldja majd az eszét, hogy nem jött össze veled, hisz lám, máris előbújt belőled a hárpia.
3) Hagyod a csudába: ha később ő akarna mégis valamit, te leszel kényelmes helyzetben, ha meg eltűnik, nem veszítesz vele semmit.
13/16 A kérdező kommentje:
Én nem akarok felesleges köröket futni. Viszont egy hónapos ismeretség után plusz azok után, hogy megbeszéltünk, hogy keressük egymást, szerintem megérdemelték annyit, főleg, hogy egy szolíd típusról van szó, hogy legalább megmondja, hogy ne várjak feleslegesen. Ennyire még én is fair voltam mindenkivel...
2019. márc. 4. 09:08
14/16 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki,de az nem jelenti azt,hogy mindenki ugyan olyan.
15/16 anonim válasza:
Gonosz bosszúálló csürhe. Viseld emberhez méltóan hogy talált egy jobbat (ahogy elnézem a jellemed, nem volt nehéz feladat). A saját szinteden válogass a későbbi pofáraesést elkerülendő.
16/16 anonim válasza:
#13: Te "természetesen" fair voltál mindenkivel. Ha a pasit gáznak tartod, akkor nyugodtan oktasd le a barátnőid is a témáról, csak mert nagyjából minden 2. lányra jellemző ez a viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!